ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Geometri'nin ilacı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaslar ben lisede geodan cok cektim taki sınava hazırlanırken geo asıgı komsum gelip bana güzel bir döküman ve tiyolar vermesiyle son buldu.
tabi pratikte cok önemli.
Sonunda geodan en düsük 83
ben ders dinlemekten hoslanmayan biriyim okulda gecirdigim zamanlar icin icim  acırBig Grin
neyse bu notları hazırlırcam fakat hangi formatta istersiniz diye sorayım dedim.
herkeste adobe reader yok.
o yüzden hangi dosya formatında olmasını istediginizi belirtesniz daha kolay olur benim icin.

blackseaShark Yazılan:
arkadaslar ben lisede geodan cok cektim taki sınava hazırlanırken geo asıgı komsum gelip bana güzel bir döküman ve tiyolar vermesiyle son buldu.
ben ders dinlemekten hoslanmayan biriyim okulda gecirdigim zamanlar icin icim  acırBig Grin
neyse bu notları hazırlırcam fakat hangi formatta istersiniz diye sorayım dedim.
o yüzden hangi dosya formatında olmasını istediginizi belirtesniz daha kolay olur benim icin.

Öncelikle tekrardan aramıza hoş geldin...Matematik gerçekten ders dinlemeyi sevmeyenler için çok büyük bir sorun oluşturuyor.Bir konuyu kaçırdınmı çuvallıyorsun resmen...Geometri konusuna gelince.Sana hangi açıdan kolay geliyorsa o formatta yayınla daha sonradan istekler üzerine şekillendiririz...Saygılar

kardes böyle birşey yapsan gerçekten çok makbule geçer döküm farketmez istediğin gibi yap inş bizlere faydası olur

blackseaShark Yazılan:

eyvaallah, word da olur en basiti....
eklersen iyi olur arkadaşlarımız için....

valla ben kaç senedir matematik geometri full cıkarıyorum(ÖSS ve Denemelerde). iyisimi sen fen bilimlerinin ilacını ver
dostum PCkopat herkes senin gibi akıllı dil ki full yapsın
en basiti ben matamatik le ben aramızda dağlar kadar fark var hehehehe
estağfirullahBig GrinBig Grin akıllı filanBig GrinBig GrinBig Grinbi acayip oldum şimdi yawsBig Grin

PCkopat Yazılan:
estağfirullahBig GrinBig Grin akıllı filanBig GrinBig GrinBig Grinbi acayip oldum şimdi yawsBig Grin

gif17gif17yok yok öyleisn canım,
görünn köy klavuz istermi hiçs4s4s4başarılarının devamın
dileriz inşaallah...2gif2gif

böyle bişey yaparsan çok iyi olur gercekden. benım 2 senedır geo 1 gelıorda Big Grin
mrb blackseaShark ben yeni üye yim yazını fark ettim hemen  dikkatimi çekti çünkü metemetik ve geometri benim en büyük düşmanım keşke banada o kadar sevdirecek bi yakınım olsa.matematikten nefret ediyorum fakat hayatımın her alanında karşıma çıkıyo Sad tiyolarını merak ettim doğrusu.sence bizede yararmı
Referans URL