ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Karışık Yeni Fıkralar2 31,07,2007
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Karışık Yeni Fıkralar2 31,07,2007

Uçurum

Bir gün Temel ve arkadasi Dursun birlikte sinemada film seyrediyorlarmis. Filmin en heyecanli sahnesinde Bir at üzerinde adam oldugu halde hizla uçuruma dogru gidiyormus. Tam bu sirada Dursun :

-Temel pence uçurumdan asaguya uçacaklar demis.Temel:

-Pence tüsmüyecekler demis.Iki arkadas iddaya girmisler. Sonuçta uçurumdan asagiya uçmuslar ve Dursun iddayi kazanmis.Dursun:

-Temel pen hile yaptum ,pen bu filmi daha önceden seyrettum demis Temel hemen atlamis haçen pende seyrettum da pok yiyenun aynu hatayu yapacagunu zannetmiydum demis.

Deniz bitti

Açık denizde geminin kaptanı ölünce Karadenizli diyerek Temel'i kaptanlığa getirirler...Bir gün,iki gün derken işler iyi gider,fakat üçüncü gün sabaha karşı gemi karaya oturunca bütün tayfalar :

- ''Ne ettin de karaya oturttun gemiyi kaptan?..''
diye sorunca ,Temel cevap verir:

- ''Pen pişey etmedum...Denuz pitti...''

Kawasaki

Temel yillarca çalistiktan sonra nihayet bir kawazaki sahibi olur motoru alir ve otoyolda denemeye çikar bir süre sonra gerekli hiza ciktinca önünde gitmekte olan mersedes otomobile yanasir cami tiklar söför cami acar ne var der temel abi sen kawazaki biliyonmu diye sorar adam git isine der basar gider temel hizla yetisir tekrar sorar abi sen kavazaki biliyonmu adam basar gider bu olay 3-4 kez devam eder mersedes söförü dayanamaz kenara ceker ve bekler bir süre gittikten sonra ileride bir kaza oldugunu görür iner arabasindan olay yerine yaklasir bide ne görsün temel kanlar içinde yerde yatar yanina yaklasir ne oldu der temel perisan hafif kafasini kaldirir abi sen kavazaki biliyonmu der kizgin adam biliyorum ne olmus der temel abi freninin yerini soracaktim der.

-alıntıdır-
Referans URL