ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Islanırım / Sinan Emiralp
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Islanırım

Kalmak
Yanardağ içinde bir lâle.
Çocukların uçurtmalara
Küsmesi gibi gitmek.
Uçurumlar yükselir her soluğumda.
Yağmur senin adına konuşur.
Ben yağmurda ıslanırım.
Kalamam,gidemem...
Islanırım.

Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun.
he ya yağmur altında ıslanmak... damlalardan kaçmamak kadar güzel bi şey varmı ki... hasta olacak olsanız bile denemenizi tavsiye ederim...WinkWink
valla her yağmurun altında mutlaka ıslanırım yağmur altında çok anım var elfida paylaşımın için teşekkürler... emeğine sağlık...
iyi de hamza öylesine değil... bi şeyleri yaşarken altına gireceksin o mubarek damlaların altına... gör o zaman farkı....Big Grin
benim bişey yaşamadığımı nerden biiyorsun halaoğlu... ya sen bu siteye benimle uğraşmak için mi giriyorsun halaoğlu vallahi çok teneffüs ederimBig GrinBig GrinBig Grin
yok kardeş... haşa sen kim ben kim...Big Grin senin gelmen beni onurlandırdı şahsen...s7s7s7
öyle olsun halaoğlu sen devam et böyle Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Bu şiirin hikayesini bilir misiniz arkadaşlar?Sinan Emiralp'in istanbul'daki bir dinletisinde duymuştum.

Bir sevda vardır.Kor ateş gibi yakan ama bir türlü o ateşi elinde tutamayan bir şair vardır.Son sevda akşamı diye nitelediği yağmurlu bir akşamda sevdiğini son kez görmenin;ayrılığı tatmaya başlayacağı buram buram acı kokan bir gecenin ilk anlarıdır...Mayıs yağmuru yağıyordur Mayıs'ın son gecesi...Ve ayrılık gelip çatmıştır..Şair kapıya yönelir sevda parmaklarının ucundadır ama dokunamaz yine.Bir sigara yakar;iki nefes çeker...Sen mutlu ol da ben seni görmesem de olur der...Döner ardını ve henüz iki nefes çektiği sigarasını fırlatıp yağmurun göğsüne,gider...Beyninde çakan şimşekler yağmurun kardeşi gibidir.Kalmak ister...Yanardağ içinde bir lale olur yaşamak.Gitmek ister ki gidiyordur...Ama çocukları yüreğinin uçurtmalara küser...Ne kalabilir ne de gider...Yağmur yağar...Şair ıslanır..Ömrünün en uzun gecesinde şair bir deli sevdaya başlar.. Bir deli yangının ateşi gömülür meğer o geceye...Ayrılık mı??Sevda yangınından sonra kaç para eder???

Duygulandım ya...Yani ayrıntıları da var hikayenin.Gerçek midir değil midir bilinmez ama acıtır.Aslında bir gün bu hikayeyi güzel bir kompozisyon haline getirip yayınlayacağım arkadaşlar..Belki o gün gerçek bir sevda hikayesi daha anlatılır olur dudaklarımızın arasında.Sevgilerle...[/i]
eyvallah ELFİDA hanım...s7s7  hikaye gerçekten hüzünlü... ama haliyle bi ayrılık şarkısı da böyle olmalı diye düşünüyorum...Sad
paylaşımın için teşekkürler ELFİDA gerçekten insan bunları okurken kendini tutması çok zor oluyor bi insan bu kadar güzel mi söyler ya...
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL