ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: yardim edin
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaslar imzami deyisdirmek istiyorum ama yapamadim
nasil link ekleyebiliyorum
yada kendi dosyamdan?
En üstte Kontrol panelinden "imza düzenle" bölümünü seçiyorsun.Eklemek istediğin resim ise [img]buraya[/img] kodları arasına istediğin resmin linkini ekliyorsun.Hayır link değil kendi arşivimden 1 resim eklemek istiyorum diyorsan... Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun. adresini kullanabilirsin....imageshack.us'u nasıl kullanırım diye soruyorsan Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun. şu konuyada göz atmanı tavsiye ediyorum.... Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun. ..Kolay gelsin...
cok tesekkür ederim cok iyisin
bence imzan böyle kalsın daha iyi anladın sen onu Bg Grin2
ben anlamadim dersem ayip edermiyim avdalim
imzan çok hoş YALNIZIM. ama keşke biraz büyük olsaydı daha iyi olurdu sanırım.Big Grin
YAKNIZIM bence imzanı hiç değiştirmeye gerek yok hatta banada öyle bi tane yapBig GrinBig GrinBig Grin
valla bu gidişle yalnızımın imzası sayesinde forum seller altında kalacak  yağmur dinmedi gitti Bg Grin2
valla haklısın AVDALIM bu gidişle bizde bataklığa saplanacağız ama bende istiyorum aynısındanBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
aynısı olmaz hamzacım  senin içinde güzel bir şeyler hazırlarım merak etme
iki gün müsadeBg Grin2
Sayfa: 1 2
Referans URL