ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: SIZIN GÖRUSLERINIZ BEKLIYORUM
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Selam arakadaslar ben birinden hoslaniyorum ama onun benden hoslandini bilmiyorum hoslaniyormu bilmiyorum
sadece arada bir bakalamlar sakli saklai bakiyor hareketlerime ve sigare ictinde cok dikatli bakmalari var herkesele yardim ediyor konusuyor tek benimle konusmuyor yardim etmiyor peki sizce varmi yokmu  birde ben 19 yasidayim o 28 yasinda  
ASKTA YAS OLMAZ DIYE DUSUNUYORUM
arkadaslar sizlerden sevap bekliyorum ???[/

gif13gif13gif13gif13gif13gif13gif13gif13gif13gif13gif13gif13
hersey icin cok tesekur ederim
Böyle iç çekmeler,acabalar içinde kalacağına açıkça söylemen gerek.Belki o kadar açık sözlü olup söylemeyebilirsin ama bunu ona hissettirmen lazım en azından.Şu an belki sorun olmasada ilişkinin(ki şayet başlarsa)yaş farkı yüzünden sorun yaşayacağı açık.Saygılar
valla bana soracak olursan bence burda aşkta yaş olur o 28 sen 19 bence sen vazgeç...
cok tesekur ederim yastin icin ama ben nasil davranmam lazim ona
cevaplarin icin cok cok tesekur ederim
bence hicbirseyden kesin olmadan acilma derim cünkü belki sadece seni etkilemek icin bakiyordur bazi insanlar bunu yapmayi cok sever duygularinla oynamalarina izin verme zamanla belli olur neyin dogru oldugu aceleci davranmagif17
arkadalım kendi yaşıtlarınla çık yoksa mutlu olmazsın
bu işleri yakışıklı arkadaşımız daha iyi biliyor galiba...
Referans URL