11-13-2007, 09:22 PM
11-13-2007, 09:59 PM
bu ne yaws gözlerime inanamadım nedir bu allah aşkına bilgisi olan varsa söylesin hala şoktayım
11-14-2007, 01:35 AM
Endonezyalı balıkçı Dede, yakalandığı bir hastalığın ardından 'Ağaç adam'a dönüştü.
Siğillerin zamanla büyümesiyle vücudunda ağaç kökleri gibi uzantılar oluşan Endonezyalı balıkçı, önce işini daha sonra eşini kaybetti.
Kocasının bu halinden şikayetçi olan kadın, iki çoçuğunu da geride bırakarak evi terk etti.
Hastalığının sürekli ilermesi üzerine çaresizlik içinde ölümü bekleyen Dede'ye ABD'den yardım eli uzandı.
Amerikalı dermatoloji uzmanı Anthony Gaspari Endonezya'ya gelerek gerekli testleri yaptıktan sonra A vitamini tedavisiyle sorunun çözübileceğini açıkladı.
Hayatında hiç böyle bir hastalıkla karşılaşmadığını dile getiren Gaspari, Dede'nin bir kaç ay içinde eski haline dönebileceği müjdesini verdi.
Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun.
Siğillerin zamanla büyümesiyle vücudunda ağaç kökleri gibi uzantılar oluşan Endonezyalı balıkçı, önce işini daha sonra eşini kaybetti.
Kocasının bu halinden şikayetçi olan kadın, iki çoçuğunu da geride bırakarak evi terk etti.
Hastalığının sürekli ilermesi üzerine çaresizlik içinde ölümü bekleyen Dede'ye ABD'den yardım eli uzandı.
Amerikalı dermatoloji uzmanı Anthony Gaspari Endonezya'ya gelerek gerekli testleri yaptıktan sonra A vitamini tedavisiyle sorunun çözübileceğini açıkladı.
Hayatında hiç böyle bir hastalıkla karşılaşmadığını dile getiren Gaspari, Dede'nin bir kaç ay içinde eski haline dönebileceği müjdesini verdi.
Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun.
11-14-2007, 04:50 AM
suphanaallah gerçekten çok ilginç ve mucize gibi birşey...
bende insanı yani toprak olan inasın nasıl geri bir vücüt haline getirecek diyenlere
çok harika bir cevappppp....
ölümden sonra dirilişe ve Yüce Rahman ın nelere kadir olduğuna ap açık bir gösterge
tabiki gören gözler ve anlayan kalpler için.....
Hamd ve Şükürler senin için Ey Yüce Yardan ALLAH (c.c)
bende insanı yani toprak olan inasın nasıl geri bir vücüt haline getirecek diyenlere
çok harika bir cevappppp....
ölümden sonra dirilişe ve Yüce Rahman ın nelere kadir olduğuna ap açık bir gösterge
tabiki gören gözler ve anlayan kalpler için.....
Hamd ve Şükürler senin için Ey Yüce Yardan ALLAH (c.c)
11-14-2007, 09:47 PM
Çok İlğinç evet
11-14-2007, 11:25 PM
peer kardeşim en önemli ve mantıklı yaklaşım senden geldi amiral kardeşimede teşekkürlerimi bildiriyorum ama peer kardeşimin dediği gibi bu en güzel cevap anlayana
11-14-2007, 11:35 PM
eyvallah AVDAL dostum,
canlı dediğimiz, et dediğimiz şeyden neler çıkabiliyormuş
gördük....Elhamdüllüllah diyelim arkadaşlar, Yüce Yaratıcı Olan ALLAH (c.c) hu ya
şükürlerimiz her saniye her dakka her saaat dile getirelim inşaallah...
bize ibretliktir böyle sahneler...
canlı dediğimiz, et dediğimiz şeyden neler çıkabiliyormuş
gördük....Elhamdüllüllah diyelim arkadaşlar, Yüce Yaratıcı Olan ALLAH (c.c) hu ya
şükürlerimiz her saniye her dakka her saaat dile getirelim inşaallah...
bize ibretliktir böyle sahneler...
11-15-2007, 12:51 AM
AVDAL Yazılan:
peer kardeşim en önemli ve mantıklı yaklaşım senden geldi amiral kardeşimede teşekkürlerimi bildiriyorum ama peer kardeşimin dediği gibi bu en güzel cevap anlayana
Sen yorum istemedin ki
benim cevabım mantıksız mı geldi 
bilgi istedin bende bir haber sitesinden seni bilgilendirdim 
11-15-2007, 05:21 PM
bu ne ya çok ilginç gerçekten
11-16-2007, 03:20 PM
evet çok ilginç kadının güldüüğü bir fotoda var sanaki seviniyomuş gibi