ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: bikaç fıkra 2------20.12.2007
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bikaç fıkra 2------20.12.2007

Avcı

2 avcı ormanda yürüyorlarmış. Avcılardan biri yere düşmüş. Yerdeki avcı nefes almıyor gibi görünüyormuş ve gözleri kapalıymış. Arkadaşının öldüğünü düşünen avcı hemen cep telefonuna sarılmış ve acil servisi aramış.

Avcı telaşla,
"Arkadaşım öldü, ne yapabilirim?" diye sormuş.
Operatör,
"Sakin olun, size yardım edeceğim. İlk olarak, arkadaşınızın öldüğünden emin olun" demiş.
Bir süre sessizlik olmuş. Biraz sonra bir silah sesi duyulmuş.
Avcı tekrar telefona dönmüş:
"Tamam. Simdi ne yapayım?"

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Çekiyorum Gülümse

Savci, morgdaki uc ceseti incelemek uzere gelmisti.
Birinci ceset siritiyordu. Savci nedenini sordu. "Milli piyangoda buyuk ikramiyeyi kazandi, sevincine dayanamadi, kalp krizi gecirdi ve oldu", dediler.
Ikinci ceset de siritiyordu. Savci sordu;
-Bu neden siritiyor?
"Bunun da oglu dogmustu. Sevincten kalbine yenik dustu" diye acikladilar. Ucuncu ceset Temel'in komur halindeki cesediydi. O da siritiyordu. "Bu neden oldu?" diye sordu savci.
"Efendim, buna yildirim carpti" dediler.
-Peki neden siritiyordu?
-Fotografini cekiyorlar sanmis.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ezan

Dini biraz gollik yaşlı teyze köyden Erzurum”a gelince yanık yanık okunan ezanı duymuş ve sormuş ;
-bu ne bağırir cevap vermişler ;
- Ezen ohinir - Mala davara zarari var mi
- Yoh
- İyi,iyi değmeyin ohusun!

-alıntıdır-emekleri geçen tüm arkadaşlardan Yüce Allah razı olsun ve haklarınızı helal edin...
ezan fıkrasından bişi anlamadım yaws:S
sana anlatayım, millet mal mülk ve hayvan davar derdine düşmüş
aman zarar gelmesinonlara vesselam...
emeğine sağlık güzel fıkralar ama bende şu sondaki malalı fıkradan anlamadım senin açıklamanıda okudum  ama yine anlamadım Smile
iyi oku ve bireaz düşün üsütnde o zaman WinkWink
ok düşündüm ama hala bişey anlamadım yaw Big Grin
ok düşündüm ama hala bişey anlamadım yaw Big Grin?
boş bi zamanda yne anlatırım o zaman hehehehe
Referans URL