ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Isırmadıkça keneyle ilgilenmiyoruz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Isırmadıkça keneyle ilgilenmiyoruz

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde düzenlenen ''Kene'' konulu seminere konuşmacı dışında bir kişi katıldı. O da kimdi biliyor musunuz?..

29 Mayıs 2008 17:07

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde düzenlenen ''Kene'' konulu seminere konuşmacı dışında bir kişi katıldı.

Alınan bilgiye göre, Devlet Hastanesinin katkılarıyla Belediye Meclis Salonunda kene ısırması vakalarıyla ilgili düzenlenen seminer ilgi çekmedi. Semineri sadece belediye personeli Ertuğrul Uz izledi.

Gelibolu Devlet Hastanesi hemşiresi Selda Özdemir, seminerde Uz'a keneden korunma, olası kene ısırmalarında yapılması gerekenleri ve ilk müdahale hakkında bilgi verdi.

Böylesine önemli bir konuda vatandaşların duyarsız kalmasına üzüldüğünü belirten Özdemir, ''Bu konu hafife alınmamalıdır. Çünkü son günlerde artış gösteren ölüm vakaları insanın virüslü kene tarafından ısırılması durumunda ne yapacağını bilmediğinden kaynaklanıyor'' dedi.

AA
Madem öyle beklesinler onlarda ısırılmayı...Yazık..
evet hemde çok yazık, bilgilendirilmek geerek..
Doğru söylüyorsunuz aslında...Bu hafta arkadaşlarım hayvanat bahçesine pikniğe gidecekler,hocamıza,''bence gitmeyin kene varmış orda'' dedim...O da bana ''olacak tabi orası hayvanat bahçesi''dedi...bende ''hocam kene içerde değil dışardaymış'' dedim ama dinleyen kim...valla ben uyardım gitsinlerde görsünler keneyi...
hh, doğru uyarmak ve bilgilendirmek gerek Smile
sen gitmemişsindir demi hayvanat bahçesine...
Tabi ki gitmedim,bizim burda hayvanat bahçesinin hemen yanında piknik alanı ve hobi bahçeleri var burda kene vakası görülmüş ben ondan dedim,hatta bir kaçgün önce bir kişi kene yüzünden vefat etti...

Tabi ben bu pikniğe gitmek isteseydim hiç takarmıyım keneyi felan...
Referans URL