ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: ExForum Hosting
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Aşağıdaki hosting paketleri bize aittir. Paketlerden birini satın almak isterseniz bana özel mesaj atarak isteğinizi belirtiniz. Bizden hosting paketi alanlara isterlerse  com/net/org uzantılı domainlerden istediğinizi 1 yıllık 15YTL ' ye kayıt ettiriyoruz.

Bir kaç referans:
Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun.
ve daha birçok site mevcut.
resimdekiler çok pahalı bazı sitelerde 1gblık alan yıllık 60 ytl + sınırsız mysql ftp ve webmail Big Grin
bandwith lere dikkatini çekerim. Bu kadar band veren pek yok. Big Grin
ayrıca mail, subdomain, mysql sınırsız yazabilirim. ama o gerçekten sınırsız olmaz. buradaki ince detayı kaçırmayın. örneğin sınırsız email yazdık. şimdi email kotası sizin hosting paketinizden gidiyor. bu sınırsız mıdır sence? Sınırsız diye birşey yoktur.

NOT: Ayrıca şu anda satışlarımızı dondurmuş bulunuyoruz.
bence pahalı dill, bende kısa bir süre öne 2 paket aldığım için biliyorum başka bir firmadan ist. dan o zamanlar ExForum la daha tanışmamıştım...

WoLDeMoRT Yazılan:
resimdekiler çok pahalı bazı sitelerde 1gblık alan yıllık 60 ytl + sınırsız mysql ftp ve webmail Big Grin

Onlar bazı siteler. bizde fiyatlar budur...! ama piyasa ortalamasının da altında olduğunu unutmamak lazım...! bu arada sınırsız diye bir şey yoktur...! bu konuda ExForum arkadaşima katılıyorum...!

evet iyi araştırmak gerek, ve bencede güvenilir ellerinden almak gerek ...
Referans URL