ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: 1997 beyin olimpiyatları final sorusu!!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
yaslı bır karı koca var. bu karı koca ingiliz ve dinlerine son derece baglılar. aylardan agustos ve hava 35 derecenin ustunde. klasik olarak her pazar oldugu gıbı kılısenın yolunu tutuyolar.. kılısede yanyana oturuyorlar ve pederin vaazını dınlemeye baslıyolar. peder vaazı uzattıkca uzatıyo... haa bu arada onemlı bı ayrıntı kadının kocasının bı rahatsızlıgı var... sureklı kalp krızı gecırıyor ve ılac kullanıyor... derken vaaz esnasında adamın bırden uykusu gelıyor ve karısının omzuna basını yaslıyıp uykuya dalıyor... ruyasında kendısını yakalanmıs olan azılı bı mahkum olarak goruyor.... adam ıdam edılecek... cellat son bı ıstegın varmı dıye soruyor... adam yok dıyor ve cellat gıyotının ıpını kesıyor ve tam keskın bıcak adamın kafasına dusecekken adam uyanıyor... o esnada karısı yelpaze sallıyormus uyandıgı anda yelpaze adamın boynunu hafıfce sıyırıyor... adam gordugu ruyanın etkısıyle yelpaze boynunu sıyırınca heyacanlanıyor kilisede kalp krızı gecırıyor ve oluyor....

simdiiiiii..... soru su: yukarıda gecen hıkayede kı mantıksızlık nedır????

NOT: lutfen sacma seyler belırtmeyın orn: (kılısede yelpaze sallanmaz,uyunmaz.... vb...)
adamin son bir isteginin olmamasi
maalesef?? cok ılgınc bı cvbı var...
ingiltere de hava 35 derecenin üstünde olmaz. güneş açıları ile ilgili
maalesef vic-tor kardes deil....
cvbı veriim bari

eger kadının kocası kalp krizi gecırıp oluyo ise ruyasını bıze anlatamaması gerekırdı...
oysa hıkayede bız ruyanın ıcerıgını duyuyoruz dıılmı???
bu arada benım favorı sorularımdan bıtanesıdır.....Rolleyes
hemen cevabı vermeseydin biraz bekleseydin..! biz düşünseydik..!
tam cevabını söyleyecektim baktım 4 ay önce cevabı vermiş arkadaş SmileSmile

MERSA2000 Yazılan:
tam cevabını söyleyecektim baktım 4 ay önce cevabı vermiş arkadaş SmileSmile

üzülme arkadaşim. bu sorunun aynısının daha gelişmiş şeklini  yayınladım...! cevap rüyası ile alaklı değil...!

vic_tor Yazılan:
üzülme arkadaşim. bu sorunun aynısının daha gelişmiş şeklini  yayınladım...! cevap rüyası ile alaklı değil...!

tşklerrr vic_tor kardeşim ama bu sorular da iyi olduğum anlamına gelmez haaa...şimdi peşpeşe soru sormaya başlarsınız vallaSmileSmile sadece bu soruyu çözdüm...ama böyle soruların daha çok katılıma sebep olacağı  kanaatindeyim...ne dersiniz...aslında bu tür sorulardan oluşan bir bölüm de olsa fena olmaz derimSmileSmile

Referans URL