ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: hadi bakayım bunu bilin..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bi adam varmış adamında büyük bi iş yeri varmış.tabii iş yerinin bir de gece bekçisi varmış.işyeri sahibin bi iş üzerine uçakla yurt dışına gitmesi gerekiyormuş.ama gece bekçisi adama yurtdışına gitmemesini çünkü gittiği uçağın düseceğini söylemiş.adamda gitmemeş ve ertesi gün uçak gerçekten de düşmüş.bunun üzerine işyeri sahibi bekçiyi kovmuş. NEDEN?                                                                                                                                                                                                    ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ÇOK BASİT.Bg Grin2
Ben de olsam kovardım. Madem adamın böyle garip güçleri var ne diye bekçilik yapıyor kiBig Grin
ulan demiş. evlendiğim zaman neredeydin. Big Grin hehehe. Big Grin
hahaha, öyle birşey ben bulamadım !!! Wink Wink Wink
arkadaşlar size bi ip ucu:gece bekçisi uçağın düşeceğini rüyasın da görmüş.                                                                                                                 yanıtını bulamazsanız 1 hafta sonra vericem.
gece bekçisinin rüyayla ne işi var.???
bu gidişle ben zor bulurum. aklıma bireşey gelmiyor. ama yıllar önce bunu duymuştum.
arkadaşalar sorunun cevabı:gece bekçisi uçağın düşeceğini mesayi saatinde uyuyarak rüyasın da görmüş.patron da mesayi saatin de uyuduğunu anlayarak onu işten kovmuş...                                                                                                          
mihahahahBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinPToungueToungueToungueToungue
süpersin dostum tebrikler
Referans URL