ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Tanışalım arkadaşlar
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
artist kardeşim doğru söylüyor meslek nerden baksan insanın 30 yılını alıyor o nedenle çok dikkat edilmesi gereken bir olgu...
meslek çok önemli...! ülke şartlarında meslek seçmek çok zor...! istediği mesleği yapan insan sayısı o kadar az ki...!
arkadaşlar hepinize katılıyorum be HATAYATTA YAPACAĞINIZ EN BÜYÜK HATATADIR eğer meslek seçimi doğru değilse ...
Ben Dokuz Eylül Üniversitesi tarih öğretmenliğinde okuyorum, 5. sınıfım.
Üniversite sınavına giren arkadaşlardan ricam, lütfen istemediğiniz bölümleri yazmayın. Hayatınızın gidişatını bu tercihler belirliyor. İyi düşünün ve doğru karar verin. Mizacınıza uyan meslekleri seçin .
aramıza hoşgeldin. Özellikle eğitim bölümünde paylaşımlarını bekliyoruz. Sevgiyle kal...
evet hoşgeldiniz, ben şahsen TARİH i çok severim daha çok araştırmayı.... onur kadardeşimizin dediği gibi eğitim bölününde paylaşımlarınızı bekleriz ve sitede iyi vakit geçirmeniz dileği ile ...
Teşekkür ederim, Hoşbuldum gif14
Daha dün üye oldum buraya, siteyi inceleme fırsatım olmadı. Elimden geldiğince bende destek olurum.

MiRNaGuL Yazılan:
Ben Dokuz Eylül Üniversitesi tarih öğretmenliğinde okuyorum, 5. sınıfım.
Üniversite sınavına giren arkadaşlardan ricam, lütfen istemediğiniz bölümleri yazmayın. Hayatınızın gidişatını bu tercihler belirliyor. İyi düşünün ve doğru karar verin. Mizacınıza uyan meslekleri seçin .

önerin için çok teşekkürler ve aramıza hoşgeldin  her zaman aramızda olmanı isteriz sevgiyle kal burası exforum sevgi kardeşlik ve paylaşımın yeri biz bir aileyiz...ailemize hoşgeldin...gif14gif14gif14

MiRNaGuL Yazılan:
Teşekkür ederim, Hoşbuldum gif14
Daha dün üye oldum buraya, siteyi inceleme fırsatım olmadı. Elimden geldiğince bende destek olurum.

Hoşgeldin arkadaşim. seni aramızda görmekten mutlu oluruz...!

Üniversiteye gitmeye hazırlık yapan arkadaşlar, eğer kafanıza takılan ya da üniversite hayatı ile ilgili merak ettikleriniz, sorularınız varsa yazın buraya çekinmeyin. Burda bir çok üniversiteli ve mezun vardır eminim. Elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmak isteriz.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL