ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: ösym ne yapmaya çalışıyor?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
türkiyede hiçbirşey düzgün değil çünkü eğitim sistemi çarpık  bir ülkenin kalkınması öncelikle eğitimle olur örnek isterseniz klasik bir örnek japonya 2 dünya savaşında ağır yaralar alan bir ülke kalkınmayı eitimde buldu ve başarılı oldu  mesele türkiye ilkokuldan liseye kadar eğitimde ezbercilik maaşı yetmeyen bir öğretmen ve geleceğini göremeyen öğrenciler çünkü önlerinde dağ gibi bir ösym var ne yaptığını şaşıran ösym hammurabi kanunları ile yönetiliyor.her yıol başka bir sorun bu yıl sınav değişti acaba kaç insan sıfır çekecek öss de sıfır çekenleri düşündükçe ösym de çekecekleri düşünemiyorum bile bu yıl hakkıyla  herkes kazanacak ve bir çok genç hakkını alamayacak bu böyle giderse seneyede sınav değişir öbür senede değişir bence okumakta hayır kalmadı bakalım ne olacak ticaret desek o9rtada yaşanılacak para yok nasıl ticaret yapılacak işsizlik hadsafhada üstü örtülüyor bu millet bunları haketmiyor ama bu milleti bu hale getirenler utansın benden bu kadar inşallah iyi bir yere yerleşir ve hakkınızı alırsınız .......
HELAL SANA ARKADAŞ ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN GERÇEKLER ORTADA  BAŞARILAR.....
slm, dostum iiyi değinmişsinde diline kuvvet ...
yalnız sanırım bu şiir dill dimi !
şiir bölününde yazmışsında ?
dostum bu az ama haber bölümünü buladım onun için mesaj için tşk...
ok, anlaşılmıştır adminler söyleriz konuyu ilgili alanına eklesinler ...
Referans URL