ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: kediler alemi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Kediler,yanlız yaşayan,bağımsız yaratılışlı hayvanlardır evcil köpekler gibi sahiplerinin isteklerine hiçbir zaman boyun eğmezler.sizin de bildiğiniz gibi kediler aç kaldıklarında miyavlar,sevilmek istediklerinde sürtünür,tüyleri okşandığında aldıkları zevkten ötürü mırıldanır ve daha   bunlara benzer çok hareketle istedikleri mesajı verirler.
bilgilerin için teşekkürler arkadaşim. bilimsel çalışmalarının devamını bekleriz...!
Wink değerli PARADOKS72 kardeşimiz kedileri çok seven ve ilgi duyan biri sanırım ama verdiğin bilgiler güzel ilgi duyan arkadaşlarımız vardır... biz dahi ilgi duyarak konularını okuyor ve olduğu kadarda yorumda bulunmaya çalışıyoruz Wink
bilgilerin için teşekkürler PARADOKS72 kardeşimiz...
hayırdır bu aralar kedilere takmışız.bunun iki sebebi var ya kara sevda yada öss vurduBig GrinBig Grin kedileri severek teselli buluyoruzBig GrinBig Grin
ellerine sağlık kardeş güzel paylaşım.
paradoks kardeş daha başka kedile rhakkında ilginç bilgler yok mu bende sevmeye başladım bu canlıları ...
hehehehe ben bir kedi düşmanıyım bööööö... kesin paradoks kardeşim beni satanist zannetmiştirs6s6s6s6 (şaka şaka severim kedileri) paylaşımın için sağol kardeşim emeğine sağlık
kediler şirin hayvalardır ...
Referans URL