ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: ey türk kadını
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

ey türk kadını

BİRİNCİ VAZİFEN BULAŞIK, ÇAMAŞIR YIKAMAK VE KOCANA SAHİP ÇIKMAKTIR.
MEVCUDIYETININ YEGANE TEMELI BUDUR. KOCAN EN KIYMETLI HAZINENDIR.
SENI BU HAZINEDEN MAHRUM ETMEK ISTEYECEK KAYNANAN, KAYNATAN VE GORUMCELERIN OLABILIR. BIRGUN EVLILIGINI KURTARMAK MECBURIYETINE DUSERSEN, VAZIFEYE ATILMAK ICIN BULASIK VE CAMASIRI DUSUNMEYECEKSIN. BU DURUM ELEKTRIGIN VE SUYUN KESILDIGI ANDA ORTAYA CIKABILIR. EVLILIGINE TECAVUZ ETMEK ISTEYEN KAYNANAN KAYNATAN VE GORUMCELERIN HAYATTA EMSALI GORULMEMIS, BIR GALIBIYETIN MUMESSILI OLABILIRLER. HAYATTA KILIBIK KOCAN ZOR BIR IHTIMALDE OLSA BASKA KARILARA GOZ DIKMIS, OLABILIR. AILENIZ FAKRU ZARURET ICINDE HARAP VE BITAP DUSMUS, OLABILIR.

EY ASIL TURK KADINI ISTE BU AHVAL VE SERAIT ICINDE DAHI  VAZIFEN YUVANI KURTARMAKTIR. ANASININ KUZUSU OLAN KOCANI ADAM ETMEK SENIN ELINDEDIR. IHTIYAC DUYDUGUN MERDANE DOLABIN SOL UST KOSESINDE SAKLIDIR. HADI KOLAY GELSIN

6gif türk kadının işi zor kardeş  ALLAH  yardımcıları olsun Toungue6gifgif14
hehehe... gülmekten kırıldım vallaBg Grin2... emeğine sağlık dostum6gif6gif6gif
o zaman 404 Le yapıstıralım
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin32
daha önce bi yerden okumuştum... tekrar hatırlattığın için teşekkürler...
bakin bu aralar zaten herkez girevde dikkatli olun birde biz kadinlar gireve girerdek vay halinize,
hehehheehheeh32Bg Grin2
yok valla hiç umurumuzda bile olmaz nerde kadınların greve gireceği gün hehehehe
burası türkiye kadınlar her zamn ezilir 2. pilana atılır burda yaşanmaz gif12 ve bu konuda kadınlara resmen hakaretir 22

gzm Yazılan:
burası türkiye kadınlar her zamn ezilir 2. pilana atılır burda yaşanmaz gif12 ve bu konuda kadınlara resmen hakaretir 22

yaw gzm yemin ederim bazen kız milletini yok edebilseydim diyorum her ortamda dırdır yeter yaw imdaaaaaatttttttttttttt Big Grin Big GrinBig Grin peer abi yardıma gel yaw mersa yok bari sen gel artık... Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

MERSA2000 Yazılan:
hehehe... gülmekten kırıldım vallaBg Grin2... emeğine sağlık dostum6gif6gif6gif

abe bak yenge şu son satırı okumasın yoksa seni oklavayla bi xoşş döver falla 32323232323232

BARİ SÜPERİNSİN BARİ DEMEK FORUMA TAKILIYORSUN EH BİZDE TAKILAK *BARİ* FORUMDA BULUNAN BİR ARKADAŞIMIZIN İSMİDİR BU ADAM DELİMİ İKİDE BİR BARİ BARİ DİYOR SANMAYIM ADAMIN İSMİNİ SÖYLÜYORUM ONA GÖRE s4s4s5s5s5s5s4s4

Sayfa: 1 2
Referans URL