08-15-2006, 01:32 PM

İlker Güzide ile gezdi, benimle evlendi!"
Çeşme Seaside'da sahne alan Yeşim Salkım'dan olay yaratacak açıklama: İlker, benim gezilecek kadın olmadığımı biliyordu. Güzide ile gezdi benimle evlendi.
Yeşim Salkım önceki gece Çeşme Seaside'da sahne aldı. Salkım'ı eşi İlker İnanoğlu en ön sıradan izledi. Eşiyle aralarında çok kuvvetli bir bağ olduğunu söyleyen Salkım, 'İlker benim çok önemli. Ondan bir evlat sahibi olmak istiyorum. Canımı kaybetme pahasına da olsa ona erkek çocuk vermek istiyorum. Adı Deniz olacak. Türkiye'ye yeni bir yumurcak gelecek' dedi.
Genç kızlara tavsiye
İlker İnanoğlu'yla düzgün bir evliliğinin olduğunu da sözlerine ekleyen Salkım, 'İlker, benim gezilecek kadın olmadığımı bildiği için evlendik. İlker'in evliliklerinin arasında Güzide gibi gezdiği çok kişi olmuştur. Onunla gezdi benimle evlendi. Onun için ben de genç kızlara tavsiyelerde bulunuyorum. Barlara giderek, diskolarda önünüze gelenle eğlenerek bir şey kazanamazsınız. Biraz oturaklı olun' diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
Yeşim Salkım eleştiri oklarını Hülya Avşar'a da yöneltti. Salkım, "Bir sanatçı şarkı söylerken dinleyenlerinin yüreğini titretmeli. Ancak ben bu frekansı Hülya Avşar'da yakalayamıyorum. Hülya hiç güzel şarkı söyleyemiyor. Keşke oyunculuğa devam etseydi." diye konuştu.
showtvnet/magazin

vay be yeşim salkımda işini biliyor