ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Evcimik, Keremcem'i kaptı!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Evcimik, Keremcem'i kaptı!

Gülben Ergen, Hülya Avşar ve Seda Sayan'dan sonra Yonca Evcimik de dergi çıkardı. 'Yoncimix'in piyasaya çıkan özel sayısının kapağında ise popçu Keremcem var.

Bir süre önce çocuklar için kitap çıkaran Yonca Evcimik, şimdi de gençlere dergi yapmaya başladı. 'Yoncimix'in 'tanışma sayısı'nda, bir anda kızların gönlünde taht kuran Keremcem var. Bugüne kadar hep takım elbiseyle görmeye alıştığımız genç popçu, spor bir halde poz verdi. Keremcem'le bir de röportaj yapan Evcimik, onun için "Genç kızların sevgilisini bu kez ben kaptım" diye konuştu.
showtv/magazin
ToungueToungueTounguebaşka adam mı yoktu zaten o adamı hiç sevmem keremcem değil veremcem ..ToungueToungueToungue
yazık yafs...! acıdım walla adama...!
he yaw ben de nefret ediyorum o adamdan
bende nefret ediyorum o adamdan tamam şarkısı hoş olabilir ama gıcık işte
adam kızları götürüyo...! Big Grin Big Grin siz nefret ediyoruz diye dövünün...! Big Grin Big Grin Big Grin
yazıklar olsun onun peşinden koşan kızlara ben dururken niye ona bakıyorlar hayret bişey ya2gif2gif2gif
He yaf paradoks kardeş benle sen varken elin yumuşacık varlıklarına gidiyorlar Big Grin Big Grin

onurender Yazılan:
He yaf paradoks kardeş benle sen varken elin yumuşacık varlıklarına gidiyorlar Big Grin Big Grin

biz o cins kızlara takılmayız biz taşfırın erkeğiyiz yakışıklıyız genciz güzeliz boşver zaten bana takılan çok uğraşamam onlarla sende zaten yurtdışı işlerinde uzmansın maşallah bir gün polonya bir gün almanya

yahu paradoks ve onur kardeşim  siz birer delikanlısınız  allah daim etsin  zamane kızları delikanlılığa bakmıyor metrosexuel tiplerden hoşlanıyor ve tabiki para isterse cinsiyet farkı olsun önemli dğeil yeterki olsun değilmi ama Bg Grin2Bg Grin2 hem ayrıca  yonca evcimik bir subay kızı o kapmayacakta benmi kapacam yahu Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2
Sayfa: 1 2 3
Referans URL