02-19-2006, 04:49 PM
02-19-2006, 06:17 PM
Bence en yararlı bolum internet ve bilgisayar cünkü günümüz teknolojisi bilgisayarlar ve internet uzerine kurulu.
bu teknoloji en iyi şekilde kullanabilmek tabiiki hepimizin hakkı bu teknolojiyi kullanabilmek için de benim bir diğer onemli buldugum konu
Bilgi & Döküman Paylaşım Merkezi biz ancak bu bilgiler ısıgında kendimizi geliştirip topluma yararlı bir birey olabiliriz. bu bilgiler nezdinde interneti ve bilgisayarı iyi ve yararlı amaçlar için kullanabiliriz bence tum uyelerin internet ve bilgisayar bolumu ve Bilgi & Döküman Paylaşım Merkezi
konularına agırlık vermesi gerekiyor...
"BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR"
bu teknoloji en iyi şekilde kullanabilmek tabiiki hepimizin hakkı bu teknolojiyi kullanabilmek için de benim bir diğer onemli buldugum konu
Bilgi & Döküman Paylaşım Merkezi biz ancak bu bilgiler ısıgında kendimizi geliştirip topluma yararlı bir birey olabiliriz. bu bilgiler nezdinde interneti ve bilgisayarı iyi ve yararlı amaçlar için kullanabiliriz bence tum uyelerin internet ve bilgisayar bolumu ve Bilgi & Döküman Paylaşım Merkezi
02-19-2006, 06:49 PM
mimarzahit Yazılan:
Bence en yararlı bolum internet ve bilgisayar cünkü günümüz teknolojisi bilgisayarlar ve internet uzerine kurulu.
Mimar kardeşim söylediklerine aynen katılıyorum.birde üzerine mizah diyorum.mizah olmadan olmaz dimi ama. 
02-20-2006, 01:46 PM
tamam o da olsun
)))))))
)))))))02-20-2006, 03:01 PM
tşk ler mimar kardeşim.
02-24-2006, 11:03 AM
bence forumun zararlı bir yeri yok.önemli olan da bu.ben rastgele oy kullanıcam.
02-25-2006, 07:44 PM
biz zararlı bölümü var demedik ki en yararlı bolumu dedik
hepsi yararlı fakat en yararlısını arıyoruz
sizce en guzel araba hangisi (bmw,mecedec,auidi vb.)
bence en guzeli mercedec fakat diğerleri guzel değil demiyorum...
anlayana
hepsi yararlı fakat en yararlısını arıyoruz
sizce en guzel araba hangisi (bmw,mecedec,auidi vb.)
bence en guzeli mercedec fakat diğerleri guzel değil demiyorum...
anlayana
02-25-2006, 10:21 PM
mimar kardeşime katılmamak elde değil bombili kardeşim. 

03-01-2006, 05:29 PM
sitenin en yararlı bölümü bence bilgi paylaşım bölümü.
03-02-2006, 01:44 AM
bence forumun en yaralı bölümü oyun bölümü