ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Bir Doların Sırrı neymiş buyrun...!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bilindiği üzere IN GOD WE TRUST yazar 1 Doların üzerinde. Hatta çok muhabbeti geçmiştir. Görüyor musun adamları dinlerine ne kadar bağlı diye. Şimdi bu görüşü tamamen çürütüp çöpe atacağız. Önce bir doların resmini iyice inceleyelim

Şu kısmı İnceleyelim

Bu şekil illuminati sembolü. Anlam olarak ordaki göz (haşa sümme haşa) tanrıları olan baphomet(mitolojide : şeytan) Dünyayı o gözlüyo anlamında

Piramid'in altında roma rakamları ile MDCCLXXVI yazıyor. Bunun karşılığı 1776 demek. Amerikanın kuruluşu ve Illuminati'nin kuruluşu aynı tarih.

Tabanlar toplamı 666 sayısı'nı veriyor. Bu da satanizm'de şeytanın rakamı olarak kabul ediliyor

Buna ek olarak Piramid'in simetriğini düşünüp uçlarına gelen harfleri dikkate aldığımızda İlginç bir sonuç ortaya çıkıyor.

Harfler MASON kelimesini oluşturuyor.

Piramid'in altında ve üstündeki yazılar da çok büyük anlam ifade ediyor.

Piramidin altında yazan NOVUS ORDO SECLORUM kelimesine dikkat edelim. Novus = yeni, ordo=düzen, Seclorum =Dünya, Seküler Seclorum iki anlama geliyor. Cümle Yeni Dünya düzeni yani yeni seküler düzen demek. Seküler kelime anlamı olarak din dışı dinsiz gibi anlamlara geliyor.

Üstte yazan Annuit Coeptis = Bizim meselemiz demek. Yani anlıyoruz. Bunların amacı ne sağında yazan IN GOD WE TRUST ile birebir zıt.

doların sağ tarafında bulanan bu şekilde ise üstteki yıldızlar elindeki oklar ve yapraklar hepsi 13'er adet. 13 biliyorsunuz hıristiyanlıkta uğursuz sayı. O yüzden satanizm ve masonlukta 13uğurlu sayı olarak kabul edilmektedir.

SİZCE BUNLAR RASLANTI OLABİLİR Mİ?

Benden bu kadar...! Gerisini varın siz düşünün...!
Çok Çok Çok Süper Konıla Değinmişsin Çok Da Süper Bir Şekilde Açıklamışsın6gif
Yanlız Benim Bildim Bişi Vardı Yahudiliğin yönettini Biliyordum Amerikayı Yanlız Bu kadar Çok Şeyi Görünce gif13 Waaaayyyy Beee Bir Dolar Neleri açığa çıkarıyo Adamların Hayatı Kolpa Yaw Yıllardır Dünyayı kandırıyolar Kendi Halklarını kandırıyolar Ne Diyelim Allah İslah Etsin Hepsini
Sagol kardesim tesekkür buttonu kalkti mi? Yada nasil rep veriliyor? Smile

Selametle...

_313_ Yazılan:
Sagol kardesim tesekkür buttonu kalkti mi? Yada nasil rep veriliyor? Smile

Selametle...

İlk Önce Rep Vereceğin Kişinin Profiline Gir Sonra Orada " İtibar " Yazan Bölümde "Onayla" Yeri Var Oraya Tıklıyorsun Ve yorum yazıyon sonra +Rep İni Veriyorsun Vermek İstediğin Kişiye Smile

vic_tor Aßi Benden De +Rep Smile)

Sagol kardesim repledim, selametle... Smile

_313_ Yazılan:
Sagol kardesim repledim, selametle... Smile

Rica Ederim Smile

Selametle...

++repler için teşekkürler...! ayrıca bu paylaşımlarımın devamı yakındır...!
evet bu doğru bende gördum başka yerde ve arşivimdede var ...
şuandaki dünyada olan olaylardan tam da belli oluyor yani......
Şaşırmadım bu A.B.D den herşey beklenir.Uzaya da çıkmamışlardır bunlar ilk olarak..
Yakında bu bağlamda daha ilginç bir konuya değineceğim...!
Sayfa: 1 2
Referans URL