ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: ExForum da Hiç çıldırdınız mı?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Hiç ExForumda başınıza sinir bozucu olaylar geldi mi??? herkes, kendisini çıldırtan çileden çıkaran olayları burada paylaşsın.

Mesela; ben bir ara ilginç resimleri hazırlarken 1. saatten fazla uğraşmıştım. düzenlemeleri, internete yüklemeleri, sonra linkleri alıp forumda konuyu hazırlamaları...v.s. de v.s. sen kalk bu kadar hazırlık yap tam konuyu yayınlama aşamasında (sadece yeni konu gönder butonu kalmıştı tıklıcaktım bitecek ti, tam bu sırada olan oldu.) veritabanı çöksün. konu havaya uçsun. geri tıkladım hemen ama konu yerinde yok.. veri tabanı 1 dk sonra geldi ama konum veirtabanın infazına sahne olmuştu.şimdi bile hatırlayınca sinir oluyorum.

4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif4gif

Not: En iyisi  Kriz ++rep hakeder...! s4s4s4
Evet baylar ve bayanlar, ifadenizi alalım...!
ya aklıma şimdilik birşey gelmiyor ....
düşün arkadaşim. gelince sölersin. bizde güleriz bir güzelBig Grin. diğer arkadaşlar buyrun sizde...!
Valla bende buna benzer bir şey oldu tam konuyu yollayacakken birden herşey gitti kocaman bir yazı ekranda

EXFORUM.NET Bakıma alınmıştırToungue

arTisT Yazılan:
Valla bende buna benzer bir şey oldu tam konuyu yollayacakken birden herşey gitti kocaman bir yazı ekranda

tüh tüh. wallaha sen bana kurban gitmişssin. o gün bağlantıyı ben kesmiştim...!   ama epey sinirlernmişsindir...! Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2

vic_tor Yazılan:

arTisT Yazılan:

tüh tüh. wallaha sen bana kurban gitmişssin. o gün bağlantıyı ben kesmiştim...!   ama epey sinirlernmişsindir...! Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2

Özür Diliyorum Ozaman Ben vic_tor Aßi Senden Big GrinBig GrinBig Grin O Gün Bende 30-40 Dk. Bir Uğraşım Gitmişdi Big Grin Çok Kızmıştım Soryy

kusura bakmayın arkadaşlar...! o zaman acil bakıma almak zorunda kalmıştık. forum çok saldırıya uğruyordu. sürümü yenilemeliydik. napalım meyve veren ağaç taşlanırmış...! Big Grin
"Yapılırmı bu ya" demiştim..
bende gs şampiyon olduğu gece cimbomlular için mükemmel bişi hazırlamıştım.yaklaşık 2-3 saat uğraşmıştım. (gol videoları,şampiyonluk resimleri,slaytlar,fantastik gs resimleri...)tam yayımlayacak ken elektrik kesildiBig GrinToungue bir dahada yayımlamaya fırsatım olmadı..!!
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL