ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: O Da Birşey Mi...!  Hadi Abartalım...!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Şimdi arkadaşlar Yapmanız gereken şu:

Abartacaksınız Şöyle ki :

Bizim burda Öyle uzun bir adam vardı ki uçaklara yol gösterirdi.

ALTTA Kİ :

o da Birşey mi

Bizim burda biri bir eliyle balık tutarken diğer eliyle güneşe tutar pişirirdi.

ALTTA Kİ:

o da birşey mi

benim dedem 100 yasinda olmasina ragmen, maratona katildi 1. oldu üstüne üstlük kosarken de ineklerini sagiyordu..

Böyle devam edecek. Hadi kolay gelsin. ilk ben başlıyorum :

Fenerbahçe avrupada şampiyon oldu ( Çok Abarttım Galiba s6 )
oda bişey mi?benim arkadaşım bisiklet sürürken  kafasıyla top sektiriyor aynı zamanda da bir eliyle bulmaca cözerken diğer eliyle pirincin taşını ayıklıyor.Big GrinBig GrinToungueTounguetabi bisikletin ön tekeri havada gidiyor..!!!!!
Oda Bişeymişmi ;

Ben M.Ö. Salı Günü Cuma Namazı Çıkışında Bi Baktım Savaş Çıkmış gif13
Neyse Dedim Barış Zamanı Biz Savaşa Gittik.
At Üstünde Yayan İlerliyorduk Bi Baktık Uzakdaaaaaaaan Düşman Geliyor Tam 2 Adım önümüzdeler !!!!!!
Çektik Kılıçları 2 El Ateş Ettik !..
Düşman Tırnağından yaralandı Benimde Baş Parmağım Kanadı 7gif Çok Fazla Acı Çekiyorduk !..
Düşmanla Kol kola Girdik Ambulansa Bindik. Ambulansda Benzin YOK Son Sürat Hastaneye Yetiştik.
Hastane Çok Güzeldi Ozamanlar Elektirik YOK Bizde Mum Işığında TV İzledik Mecburen gif15  

303030303030
o da bişey mi biz o zamanlar internete bağlanıyorduk. hemde mumsuz...!
O da Bişey mi ;

Ben Tek ayak Üstünde, Tek Milyar Kişiye, Tek Kelimeyle, Tek Yalan Söyleye Biliyorum s2
o da bişey mi...  o dediklerini

Ben Tek ayak Üstünde, Tek Milyar Kişiye, Tek Kelimeyle, Çift Yalan Söyleye Biliyorum Big Grin
O da Bişey mi ;

Ben Bu Yalanlarımı Toplasam Burdan Ay'a Yol Olur !.. O Yoldan Güneşe Bir Yol + Ordanda Jüpitere Gidilir Geri Dönüş Yolunda Artar Bile s6s6

Not: Herkese Tavsiye Ederim Çok Güzel oluyor Yalan Atmak Smiles5 Smiles4
o da bişey mi... 3000 yıl önce ben o yoları aldım... şimdi ...

Nota karşılık Not: hiç ii bişey değil. stres için burada atabilirsiniz...! ama gerçekte atmayın... ürüst olun...
O da Bişey mi ;

Adamın Biri Varmış Bizim Tüm Söylediklerimizi 55555995959'la Çarpar 1000000'a Katlarmış Sonra Yaparmış Smile)

Not: Bundan Önceki Yazdım mesaj Yanlış Oldu Yalan Atmak İyi Bişi Değil Evet Ama Burada Yalan Attınızı Söyliyerek Eğleniyorsunuz Bu Başlık altında Bu Güzel İşte Onu Demek İstedim Smile Gerçi Buna Yalan'da Denmez Sallıyoruz Smiles6
oda bişey mi ben 20 geometri sorusunu 0.0001 salisede çözüp her sorunun cevap şıkkındaki rakamları toplayıp 678346287 ile çarpip 17171 e bölüp çıkan sonucun sayı değeri kadar daha soru  çözüyom.bunların hepside toplam 2.5 saniye sürüyor.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Sayfa: 1 2
Referans URL