ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Osmanlı Devleti'nin Kuruluş Devri - Tarih
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Osmanlı Devleti’nin Kuruluş Devri

İçerik  : İlhanlıların zayıflamasından faydalanan Osman Bey, bağımsız hareket ederek Osmanlı Devleti’ni kurmuştur (1299). Osman Gazi’nin, Ahi şeyhlerinden Edebali’nin kızıyla evlenmesi Anadolu halkı tarafından kabullenilmesini ve desteklenmesini sağlamıştır.  

Boyut : 47,616 KB

Sayfa Sayısı  : 4

[attachment=470]
bu arada bu konuların başlıklarını görünce, aklıma okul zamanları geliyor gördüğümüz derseler... zaten tarihe ve tarih derslerine hayranımdır....Wink

peer47 Yazılan:
bu arada bu konuların başlıklarını görünce, aklıma okul zamanları geliyor gördüğümüz derseler... zaten tarihe ve tarih derslerine hayranımdır....Wink

Evet Şuan Ağırlıklı olarak Tarih Derslerinin ödevlerini Veriyorum ama İlerleyen Günlerde Kimya, matematik, Coğrafya, fizik, vs.. Gibi Derslerinkileride Gelecek ! Amacım Exforum Üyelerinden Hiç Biri Ben Bunu Bulamıyorum Demesinler Herşey olacak İnşallah Smile

Emeğine sağlık BaTu_HaN dostum gerçekten eğitim alanında yani öğrenci arkadaşlarımız için gerekli kaynaklar...
Referans URL