ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: YouTube Videolarının Forumda Gösterimi!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar YouTube Görüntüleme eklentisi bir süre önce ExForum a eklenmiştir. ve forumda youtube kullanma eğilimi gittikçe artmaktadır. bu yüzden youtube eklentisini nasıl kullanılacağını aşağıda ki resimle beraber anlatmaya çalışacağım:

ve sanırım resim herşeyi anlatıyor Bg Grin2 herhangi bir sorusu olan varsa buradan sorabilirsiniz!!!
bilgilerin için çok teşekkürler çünkü gerekli bir konu idi... Ellerine sağlık dostum Smile
Sitemize youtube tagsları kolay kullanımı eklenmiştir. Detaylı anlatım Resimdedir!!!

eyt gözüm vic_tor yaptığını yapıyorsun haa, yeniliklere yenilik kolaylıklara kolaylık sağol varol... emeklerin için sağol varol ve daha da iyileri için Allah kolaylık versin Wink

peer47 Yazılan:
eyt gözüm vic_tor yaptığını yapıyorsun haa, yeniliklere yenilik kolaylıklara kolaylık sağol varol... emeklerin için sağol varol ve daha da iyileri için Allah kolaylık versin Wink

Çok teşekkürler peer47 dostum...!  diğer arkadaşlar sizlerde buyrun haberiniz olsun!!!

sende sağol, doğruya doğru güzselliğe güzellik dostum.... Allah kolaylık versin ....
WinkGüzel olmuş ellerine sağlık..bu youtubede sardı tüm dünyayı valla..
evet öyle yaaa, dünya nın gözü ve eğlecesi burda.... artık
tebrik etmek lazım...! sıfırdan başarı da buna denir hani...! hakettiler bu noktayı...! ve şimdi haber siteleleri tvler v.s. dahi youtube videolarını kullanıyor...!
sağol dostum....şimdi gördüm emeğine sağlık...valla ne diyeyim...hakkaten de bir markasın6gif6gif6gif6gif
Sayfa: 1 2
Referans URL