ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Hayatımda bir çok erkek istiyorum"
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Hollywood'un 20 yaşındaki umut veren yıldızı Lindsay Lohan özel hayatıyla ilgili söylediği şok sözlerle gündeme oturdu. Kendisiyle yapılan bir röportajda, seksle ilgili düşüncelerini büyük bir açıklıkla dile getiren Lohan henüz genç ve güzelken olabildiğince çok erkekle beraber olmak istediğini söyledi.

Tek kişi olmuyor
Çekici yıldız sözlerine şöyle devam etti: 'Sex and the City' dizisi hayatımı değiştirdi. Oradaki kadınlar bir çok erkekle beraber oluyor. Tıpkı benim gibi. Benim de hayatımda tek bir kişi olmuyor. Özellikle benim yaşımdakiler birçok insanı denemek ister. Düzenli bir ilişkiye ihtiyacım olduğunu söyleyemeyeceğim.'

Alıntıdır
amma da erkek hayranı ımıs bu
ne oldu dostum kıskandın mı?
denesin bakalım nereye kadar... kendini urfadaki toprak ağalarından mı zannediyor bu kadın...Bg Grin2 sonra elde kalır valla ...Bg Grin2
ah ah keşke bende o erkeklerden biri olsaydım....ama nerde
valla  bunu diyen kadınlara  acıyorum sadece hele hele bir güneydoğuya gelsinler çok eşliliği bir görsünler bakın bakalım gene aynı fikirdelermi Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2
Referans URL