ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Aşkınızı Ölçün...! İnanılmaz bir şey...!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
-Nette gezerken değişik bir adrese rastladım. kendi adını ve özelliklerini giriyorsun. daha sonra hoşlandığın 3 kişinin adını giriyorsun. daha az girsen falanda oluyor....! sonra işte hesaplatıyosun. hangi kişiye nasıl davranman gerektiği, onun seni ne kadar sevdiği, senin onu ne kadar sevdiğin, ona nasıl açılabileceğin falan yazıyor. daha ileri özelliklerde yazıyor. 3 kişinin hangisi seni daha çok seviyo hangisiyle daha kolay anlaşırsın onları buluyo.ben denedim inanılmaz sonuç veriyor.  eski bi  osmanlı tekniğiymiş  mutlaka göz atın: sonucuna sizde şaşırıcaksınız!!!

Adres aşağıda :

Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun.
dakka bir gaf bir giibi bişi oldu.
gerçekten şaşırdım amaBig Grin

sonsuz Yazılan:
dakka bir gaf bir giibi bişi oldu.
gerçekten şaşırdım amaBig Grin

Şaşırmana sevindim arkadaşim. şu ana kadar 200 den fazla kişi şaşırttım. Bg Grin2 diğer arkadaşları da bu ilginç testi şiddetle öneriyorum Bg Grin2

ah vic_tor ah senin bu sürpriz keklerinden ne zaman kurtulacaz yaw...bende tam SAZAN gibi hissettim kendimi...ama hakkatende cevap yerine ulaşmış mıdır...ulaştıysa vay halime Bg Grin2Bg Grin2

waay hocam yemezler beni kandıramadın..!!28 eğer merak edip öğrenmek istiyorsan hoşlandığım kişileri burada açıklarım yaw s5s5s5

MERSA2000 Yazılan:

ah vic_tor ah senin bu sürpriz keklerinden ne zaman kurtulacaz yaw...bende tam SAZAN gibi hissettim kendimi...ama hakkatende cevap yerine ulaşmış mıdır...ulaştıysa vay halime Bg Grin2Bg Grin2

bencede way haline... Bg Grin2 merak etme kimseyle paylaşmayacağım... şirket prensibi s2 yeni kekliğimiz hayırlı olsun s6

_GoLdBeRg_ Yazılan:
waay hocam yemezler beni kandıramadın..!!28 eğer merak edip öğrenmek istiyorsan hoşlandığım kişileri burada açıklarım yaw s5s5s5

_GoLdBeRg_ arkadaşim sende keklendiğini itiraf et Bg Grin2 ama merak ediyorsan demişssin ya, önemli olan  keklenmendir... ve bence sende keklendin Bg Grin2

bu arada konuyu ifşa ettik artık... yeni kurbanları kaçırdık.. arkadaşlar itiraf ediyorum evet sizi korkutmak için bir şaka daha hazırlamıştım. gece yarısı ekranı kaplayan bağıran bir korku... napalım sesi kısın, bu arada uygun sevgili  ismini kesin veriyor korkuttuktan sonra. ama buna değiyor...

valla ben şunu anladım artık...bu vic_tor' un konularını gece yarısı açmayacam bu bir....açsam da ışıklar kesin açık olacak bu iki... tam mousla tıklarken öbür odaya kaçacağım bu da üç.... bu nasihatleri herkese tavsiye ederim...Bg Grin2Bg Grin2
Referans URL