ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: İtiraf Ediyorum
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
şimdiye kadar çoook kişile çıktım ama en uzun sürem sadece8saat olduuuu8gif2525
Bende itiraf ediyorum ki siteye ilk girdiğimde bu kadar sıcak bir ortam bulacağımı zannetmiyordum...sabah akşam sesli chatlere takılıyordum...va bazı sitelere Exforum nickiyle giriyordum...gerçi hala da giriyorum...umarım kızmazlarSmileSmile
yok itiraf mitiraf......32

VAN HELSING Yazılan:
yok itiraf mitiraf......32

çok açık yüreklisin dostum....Bg Grin2Bg Grin2 tebrik ederim seni...yani yaptığın hiç bi şeye pişman değilsin anladığım kadarıyla....Bg Grin2

itiraf ediyorum ben bu foruma kendi forumuma içerik bulmak için üye oldum
rıza_biçer arkadaşım... bari bulabildin mi içerik felan... madem siten var reklamını yapsana sizin siteniz bolümüne... hem biz de girerizBg Grin2
itiraf ediyorum, sizleri çok seviyorum ExForum ailesi ...
sağol peer kardeş... ama bu bir itiraf değil ki... bizi sevdiğini zaten biliyoruzBg Grin2
İtiraf ediyorum...MERSA2000 Bana bu siteyi önerdiğinde ve tavsiye ettiğnde açıkçası pek anlam verememiştim .Çünkü içeriğin ne oldugunu bilmiyordum.Ama şimdi kendisine minnet borçluyum iyiki getirmiş sizlerle olmak harika,paylaşımlar süper hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.....
bende bi anımı yazdım ama nereye gönderdim bilmiyorumSmilededem ve benSmilelütfen görenlerin anılar bölümüne koymalarını rica ediyorumSmile)kusura bakmayın çok yeniyim Sadinş bi hata yapmamışımdırSadyaptıysamda çok özür diliyorumSadhakkınız helal edin...
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL