ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Yılın Olayı Victor Un Msn Adresini Ele Geçirdim
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bg Grin2Bg Grin2evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu vic_torun msn adresini kırarak msn sini ele geçirdim ve sizinle paylaşmak istedims6s6s6s6

Haha harika olmus gercekten...Koskoca admin kaptirdi msnini vah vah vah...s6s6
resil ettin beni mersa2000 bari cümle aleme duyurmasaydın uleyn varya yakalarsam neyse en iyisi ban . 10gif 43 45 47 46 41 49 48

bu arada arkadaşlar ben ne zaman bağış istedim yafs Bg Grin2 orayla oynamış mersa inanmayın 2gif

ama birşey dikkatimi çekti :

kendin için demişssin "AH EXFORUM AHHHHHHHH" Hayırdır yafs. kesin senin dilinin altında birşey var. Bg Grin2

Paylaşımın için teşekkürler. çok güzel olmuş.
yaws herşeyi anladimda kardeş CİMBOM beni hiç perişan etmedi ki aksine hep yücelttiBig GrinBig Grin

vic_tor Yazılan:
resil ettin beni mersa2000 bari cümle aleme duyurmasaydın uleyn varya yakalarsam neyse en iyisi ban . 10gif 43 45 47 46 41 49 48

bu arada arkadaşlar ben ne zaman bağış istedim yafs Bg Grin2 orayla oynamış mersa inanmayın 2gif

ama birşey dikkatimi çekti :

kendin için demişssin "AH EXFORUM AHHHHHHHH" Hayırdır yafs. kesin senin dilinin altında birşey var. Bg Grin2

Paylaşımın için teşekkürler. çok güzel olmuş.

valla vic_tor bunu yapana kadar canım çıktı...hiç boşuna uğraşma değiştirmem artık...s6s6s6 sende msn ne sahip çıksaydın...bir de üstadmin olacaksıns6s6  arTisT kardeş böyle bir konu verince orjinalini de ben vereyim dedim...iki saat uğraştım ama değidi inş...hele msn bulma kısmı hakkatende çok zor oldu...umarım beğenmişsiniz...diğer üyelere gelince msn kıtlığından dolayı onların adını yazamadım...mazur görsünler artıkSadSad.... burdaki ortam biraz daha genişlerse inşallah daha fazlasını da yapacam...

benim sıkıntıma gelince aslında sıkıntım yok vic_tor kardeş...bir an elimden kaçtı yawws6s6

yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum inş...

tamam kardeş sustum birşey demiyorum. hem msn hackliyor hemde söz söylemeyin diyor. ii walla... Bg Grin2
Sen merak etme tez zamanda geri aliriz msnini..

arTisT Yazılan:
Sen merak etme tez zamanda geri aliriz msnini..

vay vay örgüt haa...arTisT kardeş sıradaki hedef sensin haberin ola...Bg Grin2Bg Grin2

HaHaha yapma sadece sakaydi yazik gunahtir banaaa haaa...
HaHa acirim ben o internet cafeye simdidenSmile
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL