ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: MODERATÖR Ne Demekmiş Buyrun:):)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkdaşlar moderatör ne demekmiş sözlüğe baktım... komik ve ilginç manalar çıktı....buyrun...

1- Forumda gelen ispiyonları değerlendiren, başlık ve konu silen, gerekli gördüğü başlıkları yönlendiren güruha dâhil kimse. ‘moderatör kudrettin abi’ adında özel cihazları vardır. Bunlara amele, ispiyon lambası, duyurgaç gibi cihazlar dâhildir.

2- Ortam düzenleyici.

3- Kimsenin anlamak istemediği ama yinede görevini yapması gereken kişi. Düzen sağlayıcı

4- Sitenin AĞASI.

5- Forumda asayişi berkemal etmek için her türlü yetkiyi sonuna kadar kullanan bize bu forumu hazırlayan mukaddes şahıslar. koğuş ağaları, inzibatlar ve daha da abartırsak: üstün ırk

6- Denetçi.

7- Sayıları her yerde genelde dört olan ama halifelerle ilgisi olduğu sanılmayan yöneticiler grubu. Yuvarlak masa şövalyeleri.

8- Forumun son derece iyi yönetildiğini düşündüğüm için tebrik etmek istediğim insanlar. Herkesin çok çaba gösterdiği açık. Teşekkürler.

9- Sildiği konu sayısı, yazdığı konu sayısından fazla olan; okumaktan fırsat bulup yazamayan üye

10- Görevi forumda hatalı gördüğü konuları, kalıplaşmış, herkes tarafından bilinen sebeplerle silmek, başlıkları düzenlemek, forumdaki düzeni sağlamak olan üyelere forumda yapılan eleştirileri kabul edebilmelilerdir, fakat kendilerine yapılan eleştiriler belirli bir seviyenin üstünde olmalıdır. Daha forumun işleyiş kurallarından bîhaber olan, can ver gibi tuşlardan habersiz, sadece ve sadece ayar vermek amaçlı forum kullanan kişileri bin kere uyarmak moderatörlerin bir görevi değildir.

11- Her foruma girdiklerinde yüzlerce hatta binlerce konu okuyan, her gün onlarca ispiyonları değerlendiren, özel mesajlarla kendilerine gelen soruları yanıtlayan, sildiği her konudan sonra küfür işiten, çaylakların konularını kontrol eden, hatalarını mesajlar üzerinde tek tek söyleyerek onlara doğruları gösteren, inatla aramaya inanmayanlar yüzünden sürekli başlık taşımakla uğraşan, a konusunu silerse x tarafından, silmezse y tarafından yuhalanan, her şartta taraf tutmakla suçlanan bir de bu kadar işinin arasında tüm üyeler gibi foruma konu eklemeye çalışan Allah’ın garibanları.

12- Hakkında "onlarda senin benim gibi insanmış" dedikoduları yapılan kişiler.

13- Söylenenlere göre kendilerine veliaht da seçiyorlarmış..

ne kadar komik ve ilginç değil mis6s6s6
Smile Iyi olmus gercekten isin ozunde bunlar var zaten....
arkadaşlar bu konu verildi mi acaba.? yoksa ilgi mi çekmedi?... çünkü mesaj göremiyorum...7gif32 hadi şimdi bekliyorum yorumlarınızıs128
modları o kadar gerçekçi anlatmışsın ki acı gelmiştir... Bg Grin2
hımmm... demek ki birilerine dokunmuşuz Bg Grin2... ne yapalım adamlar böyle tarif etmiş... benim de bir naçizane moderatör olarak kendimi eleştirecek halim yok... hem özeleştiri olur fena mı?Bg Grin2
evet  ben de  bir mod um ama  böyle düşünmüyorum  modlar olmadan  bir form sitesi düşünülemez   çok düzen siz olur  ve  sadece  form yöneticileridir   bir sitenin kurallarınna saygı gösterin  

tşk  
fransuva
biz olmasa daha iyi olur demiyoruz ki arkadaşım... sadece normal üyelerin dilinde biz neymişiz onu buraya taşıdım... elbette modlar olmadan olmaz..Bg Grin2
valla fransuva gibi bir modumuzu kaybettik ya artık yazasım gelmiyor sitede Bg Grin2Bg Grin2s4s4s4s4s4

AVDAL Yazılan:
valla fransuva gibi bir modumuzu kaybettik ya artık yazasım gelmiyor sitede Bg Grin2Bg Grin2s4s4s4s4s4

hımm... valla bunu kendi istedi kimsenin ona karşı bi şeyi yok...bende üzüldüm gitmesine adamın ama ne yapalım uymamış ona herhalde...Bg Grin2 sen burda kal da gerisi önemli değil....Bg Grin2

MERSA2000 Yazılan:
sadece normal üyelerin dilinde biz neymişiz onu buraya taşıdım... Bg Grin2

Sizde bizim gibi insanmışsınız Bg Grin2

Sayfa: 1 2
Referans URL