ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Biraz Başınızı Döndüreyim mi ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar aşağıda ki Kodu kopyalayın. Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun. Adresini açın ve burada iken  kodu adres çubuğuna boş halde iken  yapıştırıp "Enter" tuşuna basın . bakın bakalım neler oluyor. ayrıca bunu resimi bol olan her sitede deneyebilirsiniz. ben exoyun.net  öneriyorum...!

Kod:
javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin (R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3 )*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0);

Not: alıntıdır...

anaaaa resimler uçuyo vallaBig GrinBig Grin!!!!!!!!!!!!!!
Harbiden ucuyor ya hehe.Dostum cok guzel olmus gercekten.Dur ben baska sitelerde deniyeyim cok eglenceliSmile
süper bişi ya bu gerçekten teknoloji baya gelişmişSmile
hehehe...bende pc dağıldı felan zannettim yaws...hakkaten çok güzel paylaşım....emeğine sağlık dostum...6gif6gif6gif
ewet PC dağıldı sandım sonra PCkopat a bağlandımBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

sakın haa...psikopata bağlanmayasın sitede...valla yoksa çekeceğimiz var sendenBg Grin2

wowww, harikasın dostum gerçekten çok güzel yapışsınyaaa
kesin o senin icandın dır dosutm...  6gif6gif6gif6gif6gif harikasın

peer47 Yazılan:
wowww, harikasın dostum gerçekten çok güzel yapışsınyaaa
kesin o senin icandın dır dosutm...  6gif6gif6gif6gif6gif harikasın

wallaha benim icadım değil... dur altına alıntıdır ekliyim... yoksa herkes yanlış anlıcak... Bg Grin2

neyse dostum sen bu na tas tikartacak calistirmalarda yapabilecegine inaniyioruz kendini acikalamalarla yormana gerek yok ...
Sayfa: 1 2
Referans URL