Tek sorun Fenerli olmam sa oda duzelir zamanla tesekkur ediyorum ilgin icin..Daha fazla ilgi mesaj daha fazla....
1000. mesajını tebrik ederim. 1000 mesaj 1000 emek demek ve büyük bir zaman demek... değerli bilgilerini ve konularını ve bizimle paylaştığın için teşekkürler.
dostum bu konu icin exforum olarak tesekkurler, bir mod olarak hem alanina olan iligiyi yogunlastirmak hemde exforum un potansiyelini yukseltmek amaci ile iyurutmek istedin bu fikir guzel emek ve basarilarin devamini dileirm... dostum bilirsin spordan anlamadigim halde konularina mesajlar atiyoroudum arasira sana destek ve konulara ilgi amaci ile ... basarilar

Tek sorun Fenerli olmam sa oda duzelir zamanla tesekkur ediyorum ilgin icin..Daha fazla ilgi mesaj daha fazla....
şaka dostum senin fenerli olman bizim ebedi dostluğumuzun götergesidir..!!
Yok bende ciddiye almadim tesekkur ederim ilgin icin.Peerim sanada tesekkur bu arada uzun zamandan sonra sesini duymak iyi geldi...
tüh yine geç kaldım.... tebrik ederim dostum... 1000 mesaj demek bin kere teşekküre layık demek... bende burdan katkılarından dolayı naçizane kendi adıma teşekkürü bir borç biliyorum...sahi ben ne zaman 1000 mesaj yazdım onu hatırlamıyorum 
ama 2000. mesajımı sizinle paylaşacam inş...
Sen oyle bir giris yaptinki mesaj olayina anlayamadik zaten.Tesekkur ediyor 2000.Mesajinda bulusmak dilegiyle bekliyorum..