ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: 1 NİSAN FELAKETİM OLDU
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
[/align]1 Nisan Felaketim Oldu
Bundan 7 yıl önce bugün, Allahım o günü hiç unutamam. Belleğimde kötü mü, iyi mi bilmem ama yer edindi bir kere. Yengem pimpirikli bir kadın, her şeyden çabuk korkar. Bunu bilmeme rağmen bir şaka yapayım dedim. Yengem bu arada 9 aylık hamile, ha doğurdu ha doğuracak. Bende sabahın sekizi hiç unutmam kapısını çaldım, telaşlı bir şekilde "abin trafik kazası yapmış" dedim. Demez olaydım, yengem fenalaştı ve hastaneye götürdük. Gelin görün ki ben de korku tavan yaptı, ya birşey olursa diye, kesin abimin elinden kurululamazdım.
Neyse bizim kız doğdu 1 nisanda ve bugün doğum günü; e biraz da benim sayemde oldu tabi.
Yalnız o son oldu, bir daha şaka yapmadım. Ama acayip korktum anlatacak kelime bulamıyorum yani...

NOT=>ALINTIDIR
vah  vah yapilirmi boyle durumdaki insanlara sakayaaaa
buyuk bir 1 nisan gecirmis yoksa o da onun son 1 nisani olabilirdi !!!
valla baya bir kötü şaka yapmışsın...Bg Grin2 ben öyle şakaları pek sevmiyorum açıkçası...ölüm, kaza filan gibi... desene abini elinden zor kurtulmuşsun...Bg Grin2
Yaw bu senin başından mı geçti yoksa alttaki alıntıdır ibaresini dikkate alayım mı????
bence en büyük şakayı kendine yapmış her kimse  haksızmıyım ????Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2Bg Grin2

arTisT Yazılan:
Yaw bu senin başından mı geçti yoksa alttaki alıntıdır ibaresini dikkate alayım mı????

sahi yahu o alttaki ibareyi yeni farkettim...o zaman mezarcı_72 kardeş o şakayı kim yapmışsa yazıklar olsun ona...Bg Grin2

baskasindandir yaaaa bence ...
yaw siz en iyisi doktora gidin  sizin gözler bozulmuş internetin başında kala kala Big GrinBig GrinBig Grin
tabiki bu yapılmış bir şakadır ama ben yapmadım ben okadar salak değilim
hehehe...zaten biz de inanmadık yaf... hem bu arada avatarın da hayırlı uğurlu olsun...çok güzel bir imza olmuş...o iskeletten kurtulduk çok şükür...Bg Grin2
arkadaşım şaka yapacaksan güzel şakalr yapacaksın ciddi degil yoksa geri dönüşü yok
Referans URL