ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: ÖSYM G.TÜMÜ YE
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar bakın internette dolaşırken ne buldum...Son zamanlarda Ö.S.Y.M için yapılmış en güzel parçalardan..Exforumun değerli öğrenci üyeleri kendinizi ders kitaplarından 1 kaç dakika ayırında dinleyin şunu..Bütün ÖSYM severlere(!) gelsin bu parça....
s4s4s4
Hayret Ösym den herkes memnun sanırım?????????
hele sınav sistemi ile ilgili mesaj harikaydı emeğine sağlık Bg Grin2Bg Grin2.ils4s4s4
sınavdan sonra görün siz onları... Bg Grin2
hehehehe...daha önce izlemiştim...ama gülmekten kendimi alamadım yine...Bg Grin2 keşke PARADOKS da bu güzel mesajları izleseydi...belki daha iyi motive olurdu....Bg Grin2Bg Grin2
harika bir video ben bunu daha evvel de izlemiştim emeğine sağlık artist kardeş ama yeri biraz sakat olmuş. hani bir rehberlikçi burdayken tam da rehberlik bölümüne koymuşsun Big Grin
İşin aslı çok fazla kafaya takılmaması gereken bir olay Ö.S.S eğer sen gerekli hazırlıklarını yapmışsan yolun açıktır zaten ki dünyanın sonuda değil üniversiteye giremezsen...Bunu da teneffüs arası sayalım be onurender kardeş Smile
güzel bir teneffüs arası gerçekten....Bg Grin2 birde DGS ile ilgili bişey varsa alayım bi zahmet...Bg Grin2
Mersa kardeşim DGS yede bir zahmet sen bir parça yapıver olmaz mı?Smile
yok abi sınava girmeden olmaz... adamlar youtube de görürlerse aynısını bana derler...Bg Grin2Bg Grin2
Sayfa: 1 2
Referans URL