ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: lütfen dikkat önemlidir esgeçmeyiniz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
lütfen türkiyemiz hakkında çoğumuzun bilmediği bir konu bakmadan geçmeyelim

Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun.
eyvallah AVDAL abe...gerçekten önemli bir dosya... ama her zaman ki gibi uyuyacağımıza inanıyorumSmileSmile
gercekten cok onemli ve Turkiyenin avantajlara sahip diger bir avantaj ama degerlendiremiyor
bunlar yuzundende Allah korusun, hedef suan abd, ve diger avrupa ulkeleri icin...
bilgi ve paylasimin icin sagol ben inasaallah uyanan olur da gorur bunlari diyorum cunku umutu olmak istiyorum ama MERSA2000 dostumuzun da dedigi gercek olmayan bir durum dill biz lerin
icinde bulundugumuz durumun gercek ve icler acisi hali !!!!!!!!!!!!!!!!!
eywallah saol dayıoğlu
valla elimden geldiği kadar yaptım bişeyler yapmaya çalıştım duyarlı bir vatandaş olarak karar yöneticilerde
tehlike bize yaklaşmakta ve biz hala kale arkasında maçı izliyoruz. yakın bi zamanda kendimiz o sahanın içinde bulacağız ve ne yazık ki bize gelen topları durduramayacak kadar güçsüz olacağız.
Mevlam yar ve yardımcımız olsun

ALLAH'ım (inkar edenlerle savaşmak zorunda kalırsak) Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et bize güç ver

Amin
paylasım için saol

Amir@L Yazılan:
tehlike bize yaklaşmakta ve biz hala kale arkasında maçı izliyoruz. yakın bi zamanda kendimiz o sahanın içinde bulacağız ve ne yazık ki bize gelen topları durduramayacak kadar güçsüz olacağız.
Mevlam yar ve yardımcımız olsun

ALLAH'ım (inkar edenlerle savaşmak zorunda kalırsak) Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et bize güç ver

Amin

amin kardeş amin, gerçekten doğru ve güzel söyledin 2gif2gif2gif

Paylaşımın İçin T$k
Referans URL