ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: CUMHURBAŞKANI KİM OLSUN ?????
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
sizce cumhurbaşkanı kim olsun ???

şu anda gündemde olan siyasetçileri seçtim aklınızda başka siyasetçi varsa söyleyebilirsiniz
bence abdullah gül olmalı yada bülent arınç başkası gelse inancınız olsunki türkyede islam dini diye bişey bırakmazlar bunlar gelirseçook ii olur tayyiperdoğan ise yeri çok güzel orada kalmalı bence
bize devletimizi idare edebilecek her yasaya veto etmeyecek  koltuk sevdalısı cumhurbaşkanı lazım değil... bize bu devlet için çalışacak  adam gibi adam lazım,,,,bence abdullah gül  daha iyisi olamaz...
yahu ankete oy kullanmadan anket kapanmış... hayırdır...gif13gif13
bu güzel vatan için en iyisini yapabilecek,
bir kişi lazım, biz buralardan olayları güncel takip edemiyoruz
siz daha iyi biliyorsunuz arkadaşlar........ inşaallah iyibiri olur.
bende oyumu kullandım  amam başkasına  bende adaylığımı koyacağım yakında s4s4

AVDAL Yazılan:
valla başkan belli oldu diye kapanmıştır herhalde baksana abdullah gül % 100

evet iki kişilik seçmenle ancak bu kadar olur zaten...Bg Grin2 herhalde abdullah gül haricinde kimse kazanmasın diye oy kullanan arkadaşlar anketi kapatmış gitmiş...3030

MERSA2000 Yazılan:

AVDAL Yazılan:
valla başkan belli oldu diye kapanmıştır herhalde baksana abdullah gül % 100

evet iki kişilik seçmenle ancak bu kadar olur zaten...Bg Grin2 herhalde abdullah gül haricinde kimse kazanmasın diye oy kullanan arkadaşlar anketi kapatmış gitmiş...3030

Arkadaşim onu ben düzenlerken unutmuşum... çünkü arkadaş konuyu açmış sadece 4 şık vermişti.. yetersiz bulmuştum da arttırmıştım... ama asıl soru yeni sorulmalı... cumhurbaşkanını kim seçmeli... meclis - halk - deniz baykal Bg Grin2

bak bu iyi oldu... şimdi oyumu kullandım... gerçi alternatifim adaylar arasında yok ama söyleyeyim... TMSF Başkanı Ahmet ERTÜRK...

vic_tor kardeş bu arada söz konusu anketi de yayınlasaydın keşke...belki deniz baykalı seçerdik yaw...3030
ben ce abdullah gul olsun cunku o turkıyede hıc kımsenın karsı cıkmayacagı bır ınsan
Sayfa: 1 2
Referans URL