ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: msn de sizi en cok ne gıcık ediyor?...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
msn de sizi en cok ne gıcık ediyor?...
valla ben anlaşılmayan harflerden nefret ederim... sakın ola bende denemeyin yoksa yerim sizi...32
ben anlasılmayan harflerden gıcık kaparım ne o ne oldugu bellı olmayan seyler okumakta gucluk cekıyorum valla bırde acılana kadar beklıyon ya onu hıc sormayın benım gıbı sabırsız ınsana
bunların hepsi vardır ama mecburi bir tanesini, işaret liyecektim bende en gıcık olduğumu işaretledim onun hemen ardından sık sık titreşim gönderilmesidir
oynak harfler  ve kelime yerini tutan ifadeler....
demek ki ortak kanaat oynak harflerdir... ben şahsen kullanmamakla beraber selam ve ya teşekkür ifadelerini kullanıyorum ama yazı yerine geçen harfleri asla kullanmam..bi bütün olarak kullanırım ki anlaşılsın... ve isteyen varsa paylaşabilirim.. ama karşılığında bana da ifade vermeleri lazım...Bg Grin2
benı de herkezın aynı anda yazması yada boş boş konusma yazması
herkesin ayna anda yazıp yazılanlara bakmaması sonra bişiy soruyolar sn daha önce çoktan cvpını vermiş oluyon.
valla ben bir ara çok seviyordum ama çok şükür kötü huyumu terkettim en sonunda artık msnda sadece yazılarım var temiz ve berrak titreşimide kapattım oh ne güzel valla
en çok titreşimden nefret ediyorum manyak bi ses var Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfa: 1 2
Referans URL