ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Çok GüzeL Resimler ya :)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Çok GüzeL Resimler ya Smile  

-alıntıdır-
paylasım için saol
hakkatende cok guzelmıs
eyvallah arkadaşlar, beğenmenize sevindim
insanın için açıyor dimiii Smile
teşekkürler peer abi. gerçekten çok güzel zevkin varmış. rica etsem şöyle aşk ve sevgi kokan resimler varsa onları da beklerim. bu aralar slaytlarla uğraşıyorum da arşivimde güzel resimler yok. şimdiden sağol peer abi. s7s7s7s7s7
senin için özelden bi bakayım kuvban WinkWink
gerçekten de çok güzel resimler emeğine sağlık...
resimleri yorumluyorum müsadenizle Bg Grin2

1. resim : bizim köy olamaz çünkü bizim köyde öyle yüksek dağ yok Bg Grin2
2.resim :arkadaki sanki bizim inek gibi ama karanlık olduğu için seçemedim Bg Grin2
3.resim : valla kesin dişidir hem ağzında yem var hemde verdiği poza bakarmısınız Bg Grin2
4.resim :yok yok bu bizim köyün yolları değil peer hangi köy kurban bilgin varmı merak ettim Bg Grin2
5.resim :az balık yakalamadım ben bu nehirde hey mübarek dicle gibi sanki Bg Grin2
6.resim :tam böle bir gün batımında şiir yazıyordum ben Bg Grin2
7.resim :kaç kere neneme dedim ben  sırayla binin diye ama  kadın naziktir kibardır ondan dedem kıymamıştır Bg Grin2
8.resim :düşüne biliyormusunuz işte bir kadını ancak iki öküz ve yaşlı bir dede çekebiliyor ne demeli bilmiyorum ki

vesselam peer kardeşim emeğine sağlık güzel bir paylaşım 6gif6gif6gif6gif6gif6gif6gif6gif6gif

AVDAL Yazılan:
resimleri yorumluyorum müsadenizle Bg Grin2

8.resim :düşüne biliyormusunuz işte bir kadını ancak iki öküz ve yaşlı bir dede çekebiliyor ne demeli bilmiyorum ki

6gif6gif6gif6gif6gif6gif6gif6gif6gif

ister yaşlı olsun ister genç, kadın her yaşta erkeğin başbelasıdır s6 s6 s6

emeğine sağlık peer kardeş

valla bizim köyde değil...
Referans URL