ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Mause İle Tıkla Çocugum
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
s4s4 sesini acın ama

bence bu feyk...  aslı var mı acaba s6s6s6s6
bilmiyom ama cok güldüm yaaaaaaaa ilk yıllar önce pc öğrenmeye calıstıgım halım geldi aklıma alt+ctrl yapmayı bir türlü öğrenememiştim Toungue terimlerinde cok zorlanmıstım Toungue
ben halende bazı acemilikler çekiyorum... Toungue ikide bir kumandayı pc ekranına tutmak gibi... Bg Grin2

Not: tv kartım yok , siteleri çevirmek için .. Bg Grin2
545454 bende cekıyomrum acemilik bazen ama çaktırmıyorum s4s4
biliyorum zaten sen ilk zamanlarda kasayı fırın zannetmişin... mouseyi görünce fare diye koltuğa sıçramışsın  s6s6s6s6
bak bu dogru fare dediklerinde anlıyordum ama mause dediklerinde bu ne diyordum s4s4s4
peki pc acemiliğinden sonra forum acemiliği de yokmuydu... ?  o daha da büyük felaket Bg Grin2  mesela By_RaMo :

linkte By_RaMo ara...  

Bu mesajdaki Linkleri görmek için üye olmalısınız. Lütfen Önce KAYIT olun.
evet o cok iğrencti siteyi hep çökertiyordum park yedeği geri acıyordu Toungue en sonunda ftp gırme yasagı koymustu bana Big Grin ama boza boza canavar oldum şimdi Toungue
ayy öelcem şimdiiiiiiiii bu ne yaaaaaaaa ay yazık ramo ya hahahaha ay yok ölecem şimdi gülmekten sabahta mersa sölemişti ama anlamamıstım Big Grin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL