ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Seni Sevdiğimi Söyleyemediğim İçin Utanıyorum! ( Aşk ve Ölüm)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Gerçekten çok duygusal bir slayt... bu acıyı yaşayanların ağlayacağına eminim....

yorumlarınızı görelim... illa bi şeyi itiraf ertmenize gerek yok arkadaşlar...Big Grin
7gif7gifabi bu7 ne güzel slaytı vallahi ağladım bu aşk acısı kadar zor bişey yok yaşayan anlar bana göre çok zor..insanın sevdiğini söyleyememesi kadar zor bişey yok..çok güzel paylaşımdı insan bazen kendini belli etmeli sonucu ne olursa olsun konuşmalı arkadaşta olsa anlardı sevmek şuç değil ki hepimiz sevebiliriz ama karşılık her zaman olmayabilir paylaşımın çok güzeldi...emekjlerine sağlık6gif6gif6gif6gif

PARADOKS72 Yazılan:
7gif7gifabi bu7 ne güzel slaytı vallahi ağladım bu aşk acısı kadar zor bişey yok yaşayan anlar bana göre çok zor..insanın sevdiğini söyleyememesi kadar zor bişey yok..çok güzel paylaşımdı insan bazen kendini belli etmeli sonucu ne olursa olsun konuşmalı arkadaşta olsa anlardı sevmek şuç değil ki hepimiz sevebiliriz ama karşılık her zaman olmayabilir paylaşımın çok güzeldi...emekjlerine sağlık6gif6gif6gif6gif

eyvallah kardeşim... millet delikanlı adam görsün işte... bu arada aramıza yine hoşgeldin... senin o romantik yorumlarını özledik yaw... s7s7s7

9gif9gif9gifhoşbuldum kardeşim benim ikinci vizeler yeni bitti melekete geldim finallere çalışıyorum... onun için fazla foruma takılamıyorum ama her zaman exforumdayım ben başka yerde olmadım ve olmamda ....bizimde sevdiklerimiz var bu aralar onlarla olmaya çalışıyoruz bu arada sizin gibi abilerimizide i
hmal etmemeye çalışıyoruz sen peer47 ...yeriniz benim için ayrı  selam ve dua ile....ne olursan ol gerçekçi ve romantik ol...9gif9gif9gif
paylaşımın çok güzeldi kardeşim. duygu yoğunluğu yaşadım inan. Allah razı olsun senden7gif7gif7gif7gif7gif
Altında MERSA2000

imzası bulunuyorsa bi eserin ,yani onu bize getiren oysa,inanın ancak bu kadar olur
dus7tebrik ediyorum,harika hatta süper,güzel gönlüne sağlık ,iyi ki varsıns7s7s77gif7gif7gif7gif7gif7gif
Damarıma bastın MERSA 4gif 4gif Sakın karşıma çıkma  20

paylaşım için sağol dostum, sen bitanesin
s7 s7 s7  s7 s7 s7 s7 s7 s7 s7 s7 s7 s7 s7  s7
işte budur gerçek sevgi hiç bir karşılık beklemeden işte budur sevgi acıyı ve sevinci içine gömerek yaşamak işte budur sevgi sevdiğini  kendi  elleriyle toprağa vermek ve işte budur sevgi sevdiğini severek içine gömmek ve asla vazgeçmemek paylaşımın için sağol kardeşim
duygu yoğunluğu yaşamamak mümkün değil gerçekten.mersa abiyi böyle güzel paylaşımlardan dolayı tekrar tebrik etmek istiyorum.s7s7

GENERAL Yazılan:
paylaşımın çok güzeldi kardeşim. duygu yoğunluğu yaşadım inan. Allah razı olsun senden7gif7gif7gif7gif7gif

ecmain kardeşim... beğenmene sevindim gerçekten s7s7

ruyaaa Yazılan:
Altında MERSA2000

imzası bulunuyorsa bi eserin ,yani onu bize getiren oysa,inanın ancak bu kadar olur
dus7tebrik ediyorum,harika hatta süper,güzel gönlüne sağlık ,iyi ki varsıns7s7s77gif7gif7gif7gif7gif7gif

kuzen sonuçta paylaşım için burdayım ve senin gibi değerli dostlarımın gönlünü hoş ettiysem ne mutlu bana... seninde yüreğine, gönlüne sağlık... s7s7s7s7s7

Amir@L Yazılan:
Damarıma bastın MERSA 4gif 4gif Sakın karşıma çıkma  20

paylaşım için sağol dostum, sen bitanesin
s7 s7 s7  s7 s7 s7 s7 s7 s7 s7 s7 s7 s7 s7  s7

eyvallah değerli kardeşim... damarına basmak istemezdim açıkçası... ama ne yapalım biraz kuyruk acısı her zaman iyidir... Bg Grin2Bg Grin2

AVDAL Yazılan:
işte budur gerçek sevgi hiç bir karşılık beklemeden işte budur sevgi acıyı ve sevinci içine gömerek yaşamak işte budur sevgi sevdiğini  kendi  elleriyle toprağa vermek ve işte budur sevgi sevdiğini severek içine gömmek ve asla vazgeçmemek paylaşımın için sağol kardeşim

güzel yorumun için teşekkür ederim AVDAL abem... en az parça kadar güzel yorum yapmışsın valla ... Bg Grin2

Sayfa: 1 2 3
Referans URL