ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: mezarcıdan acemi youtube gösterisi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
emeğine sağlık, kardeş güzel bir geçiş oldu
hele ankara havası bayağı uymuş yani ... gif17gif17
HEDİYEN İÇİN TEŞEKKÜRLER s7s7s726
SmileTşkler mezarcı kardeşim.Sen bu işi ilerleteceksin var sende birşeyler...Batuhanı gördümde bu görüntülerde özlemişim şahsen ben..
eline sağlık mezarcı abe. ama sanki bir çok yönetici yok gibi.aceleden mi yaptın yoksa Big Grin hele benim gibi karizma birinin olmaması şahsen büyük eksiklik. yine çok güzel bir tanıtım olmuş üyelerle.6gif6gif
Bende karartıdan kendimi göremedimToungue ama yapacak birşey yok karanlık dünyamla kimi aydınlatabilirim ki dermişim...
o karanlıkta kalındıkça aydınlık daha da güzel görünmeye başlar dostum s7s7
dostlarım kusura bakmayın evet aceleye geldi ama ne yapalım çooook üyenin avatarını dahi nerde olduğunu bulamdım
ama yapıncaya dek hatt gitti elektirik gitti hemde tam yükleme sırasında gelde sinir olma bende alel acele bir kaç tane buldum hemen attım bir aksilik çıkmasın diye ama en kısa zamanda baya üyeninki olacak
ozman na kadar herkes kendine bir avatar yada imza bulsun Big GrinBig Grin
yinede güzel olmuş ellerine sağlık,
bide burdan avatarsız ve imzasılara da duyrulur değilmi 5050

mezarci Yazılan:
ozman na kadar herkes kendine bir avatar yada imza bulsun Big GrinBig Grin

peer47 Yazılan:
yinede güzel olmuş ellerine sağlık,
bide burdan avatarsız ve imzasılara da duyrulur değilmi 5050

sanki birileri kafama kaya parçası fırlattı gibime geldi...Bg Grin2 ya arkadaşlar yanlış anlamayın benim asla bir tepkim yok avatara ve imzaya... bilirsiniz ki ben bazı şeyleri çok sık eleyen ve çok sık dokuyan biriyim... arkadaşlar bana değiştir dediler bende değiştirdim ama bu sefer alternatif bi şey bulamadım...zaten onun için değiştirmek istemiyordum... şimdilik bu böyle kalsın ama yakında hoşuma giden bi avatarla karşınızda olacağım...Bg Grin2Bg Grin2

Sayfa: 1 2
Referans URL