ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Fahişe de olurum, lezbiyen de
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Seray Sever, sunuculuğu şarkılıcılığı ve oyunculuğu bir arada götürmeye kararlı. Bir süredir film setlerinden uzak kalan Seray Sever, iddialı bir sinema filminde oynamak istediğini açıkladı. Bugüne kadar istediği gibi bir filmde oynayamadığını belirten Seray Sever , "Eften püften senaryolar geliyor. Ben olay yaratacak, ses getirecek festivallik bir film de oynamak istiyorum. Üstelik öpüşmek, sevişmek de dahil rolüm neyi gerektiriyorsa sınır koymam oynarım. Üstelik rol icabı Fahişe'de olurum lezbiyen de.." dedi. Sever hayranı olduğu yönetmen Ferzan Özpetek'in bir projesinde rol almak istediğini de sözlerine ekledi

Alıntı:  showtnet.com
tabiii olur.. milyonlarca insanın önünde poyrazın ona yaptığı ve tepki vermeyişi hala gözlerimizin önünden gitmiş değil... bakalım gündemde durmak için daha neler yapacaklar...
3232323232kadının ne olduğu açıkça ortada ben bu konuyu sırf çok mesaj atılsın çok okunsun diye değil sırf bu kadının ne olduğunu  millet bilsin ona göre bu kadının ve diğerlerine tepki olarak izlememesini rica ediyorum yazık bu millete üç beş şarlatan kalkmış para için yapmadığı şey yok bide bana niye siagara içiyorsun diyorlar gelde içme.....bu ve bu gibilerin cezasını Rabbimiz verecektir bizde onlarını cezasını kin ve nefretimizle verelim...s1s1s1s1s1s1

PARADOKS72 Yazılan:
3232323232kadının ne olduğu açıkça ortada ben bu konuyu sırf çok mesaj atılsın çok okunsun diye değil sırf bu kadının ne olduğunu  millet bilsin ona göre bu kadının ve diğerlerine tepki olarak izlememesini rica ediyorum yazık bu millete üç beş şarlatan kalkmış para için yapmadığı şey yok bide bana niye siagara içiyorsun diyorlar gelde içme.....bu ve bu gibilerin cezasını Rabbimiz verecektir bizde onlarını cezasını kin ve nefretimizle verelim...s1s1s1s1s1s1

dur yaf bu ne şiddet ... ne kin ne nefret ... sadece eleştiri... senin için yapabileceğim başka birşey yok.. nede olsa çakırın eski kardeşi s6

maalesef televizyon haberleri bunların manşetleriyle dolu. bende kınıyorum bu bilmem ne kadını 32gif12
dostum böyleleri gündemde kalmak için herşeyi yaparlar ve herşeyi sölerler..!Ama herşeyi..!!
nefret edıyorum bu tarz şöhretlerden gelsin buraya exforuma bız ona bır rol verırız Toungue
Referans URL