ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Buda benim acemiliğim
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
oy oyoyoyoyoy kurban olayım bu acemiliğe yahu üstad ağlattın beni burnumda tütüyor valla bütün hatıralar bir film şeridi gibi gözlerimde şimdi sen ne yapmışsın böle valla ben anlamam her yerin resmini çek ve bana bu müzikle ama  güzel bir slayt yap allah razı olsun senden berbaer gezdiğimiz sokaklar bile var yahu7gif7gif7gif7gif7gif7gif7gif7gif7gif6gif6gif6gif6gif6gif
Beğendiğine sevindim üstadım.
Deneme amaclı bunu hazırlayıp yayınladım.Elimde mevcut fotoğraflarla daha iyisini yapıp burda paylaşıma verecem.Sanada gönderecem inşaALLAH (msn adresimi kabul etme nezaketinde bulunursan tabi 25 )
( memlekete değilim resim çekemem 7gif 7gif 7gif)
hayırdır beyler baya bi tanışıyorsunuz galiba öle sanıyorsınırsam kessin yani herhalde galibaBig Grin
acemi-USTA kurban valla çok hoş ve duygusal oldu yaww
her ne kadar memleketimiz olasada oralara çok benziyor ve AVDAL ında dediği gibi 2 dk daha
devam etse idi sanırım bizide ağlatacaktın vallaha 5757
ellerine eğemeğine ve fikrine sağlık
güzel bi şaheser olmuş gerçekten.benim anladığım bu çekilmiş bir sıkıntının bir çilenin ve platonik bir duygunun eseridir.belli ki memleketten çok daha fazla şeyler yüklü bu slayta.Allah yardımcın olsun diyerek bu güzel paylaşımın için tebrik ederim.

NOT: Ama asıl merak ettiğim bura nere kardeş.????
Nere olduğu aklıma gelirse sana yazarım kardeş s4
YAW BU ACEMİLİK DEĞİL Kİ YAW RESMEN UZMANLIK BEN CİDDİYDİM ACEMİLİKTİ YAPTIĞIM İLK DEFAYDI AMA SENİNKİ TECRÜBE İŞİYDİ VALA BANA ÖLE GELDİ
general kardeşim bu benim 12 yılımı verddiğim ve ilk aşık olduğum memelektim  güzel idilim  ve  burnumda ve gözlerimde öylesine tütüyorki amiral kardeşim  beni çok ama çoooooooooooooookkkkkkk mutlu yaptı bu slaytla peer kardeşim  ağlanmazmı bu slayta
Zamanında bu tür slaytlardan yüzlerce hazırladım.Bu benim youtube de yayınladığım ilk slaytımdı ondan acemilik dedim.

AVDAL abi slaytın hazır gif17
Sayfa: 1 2
Referans URL