ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Beni Admin Yaparsanız
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bakın şimdi herkes lütfen bunu  okusun beni buranın admini yaparsanız victoru yok edecem herkesin kendi bölümüne klima alacam hemde en son modelinden herkese + 3 rep verecem beni admin yaparsanız herkesi süper mod yapacam beni mod yaparssanız siteye yüzme havuzu kuracam hemde herkesin mayosu ve bikinisi benden olacak eğer admin olursam herkesin internet masraffını ben karşılayacam internet saati 1 kuruşa inecek
det nan Toungue Toungue
her şakanın  ardında bir ciddilik payı var.. 10gif seni uyarıyorum benle uğraşma 2gif başına birşey gelirse sonra karışmam s4
arkandayız victor adminim Toungue Toungue

HANZADE Yazılan:
arkandayız victor adminim Toungue Toungue

desteğin için teşekkürler... s7

bu arda mezarci gördün mü benle uğraşman için önce kamuoyu oluşturman lazım kendine.. s6 yanee çok çalışman gerek çookk... s4

bencedeee Toungue Toungue sen önce halkın gönlünü alman lazımdı rüşvet filan böle olmuyor Toungue reklam kokan şeyler bunlar Big GrinBig GrinBig Grin
ayrıca diyelim ki admin oldun ama unutma " Bugün pana yarın sana " Bg Grin2
hehehehhe cem uzan mı neeee
heheh demek admin olmak istiyon. üstüne üstelik birde victoru ezecen ölemiBig Grin yılın esprisi olarak sectim haberin olsunBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
yaw söz klimada alacam herkesede 19 inc monitör alacam haaaaaaaaaaaaa bide herkese yardım edecem herkese paylaşım yapsalarda yapmasalarda haftada 100 $ benden ???????
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL