ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: İlginç - Fantastik - Komik ! Hepsi Birarada !
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Netten topladığım resimlerin bir sunumu... daha önceleride forumda yayınlamıştım da  linki ölmüştü. bu defa youtubeden yayınlıyorum. beğenmeniz dileği ile... iyi seyirler... gif17

Not: Mesaj bırakmayı Unutmayın !
bunu bana daha önce seyrettirmiştin harıka tek kelimeyle ellerine saglık victor
ya ben izleyemiyorum özür...SadSad youtube videoları açılmıyor bende... yarın inş. tekrar bakacam... ama harika bi şey olduğuna eminim... usta vic_torun elinden çıktığına göre ben yorumumu peşin peşin yapıyorum... 6gif6gif6gif6gif
abe walla bekle bekle bir hoş oldum ama şu video yüklenmedi ilk dakkasına bakabildim sadece okadar ama yinede paylaşımın için tşşkür
valla victor kardeşim senin yönetmen olman lazımdı bence hakkını yemişler valla emeğine sağıl son bölümü en güzeliydi Bg Grin2
Emeğine sağlık kardeş güzel bir çalışma olmuş (AVDAL rakipler çoğalıyorBg Grin2 )
eeee zaten rekabet rakiplerden doğar Bg Grin2

Amir@L Yazılan:
Emeğine sağlık kardeş güzel bir çalışma olmuş (AVDAL rakipler çoğalıyorBg Grin2 )

kardeş ne rekabeti açarmısın biraz ???

sahsen bilmem !!! Smile
ben anladım gibi bi şeyler... ama emin olmadan konuşmayalım yoksa adımız sağır duymaz uydurura çıkar Alimallah...Bg Grin2
Sayfa: 1 2
Referans URL