ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Akil Oyunları! (Çözebileceğine İnananlar Buyursun Lütfen!)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bir kabilede kadinlar Pazartesi, Sali, carsamba günleri
erkekler ise Persembe, Cuma, Cumartesi günleri
yalan söylemekteler, diger günlerde ise dogruyu söylemektelermis.

KADIN: Dün yalan söylüyordum.

ERKEK: Ben de.

SORUMUZ: Bugün günlerden nedir?

NOT: Bu soru Akil Oyunlari sampiyonasi 2006 Eleme Sinav Sorusudur.

Başarılar diliyorum arkadaşlar hepinize...Bakalım hangi dostumuz çözücek sorumuzu? Cevabı da Sizi bıktırdıktan sonra vericem...! tabii biri bulabilirse daha ii olur...! gün sallamayın.açıklamayıda istiyorum...!
valla cevap ya perşembe ya carsamba yada pazar dır.(tabi cumartesi salı pazartesi ve cumada olabilir)
bence pazar.
bu sorunun cevabı yok aslen bir olimpiyat sorusu ve uzmanlar bile cevap bulamamış..!!şimdi kadın ben dün yalan söylüodum derken de yalan söyleyebilir..!!erkek de..!!
paylaşım için saol..!!
perşembe net ve açık2gif
kardesim persembe net ve acık ta. sana onu sormuyor bu gün günlerden ne diye soruyor. yani bu gun pazar yarın sorunun cevabı pz.tesi olacak... ok mi?
CEWAP PAZARTESI CUBNKU BUNLARDA PAZR GUNU YOK HAFTA 6 GUN Wink
Biraz geç geldim ama daha cevap verilmemiş. Bence bugün kadının yalan söylediği gündür. Kadın dün yalan söyledim derken yalan söylüyor çünkü bugün yalan söyleme günü; erkekse doğruyu söylüyor çünkü dün onun yalan söyleme günüydü.
Umarım doğrudur.
Öyle mi victor?
pazar,pazartesi,salı olamaz çünkü kadın o güzlerde yalan söyleyebilir ama erkek söyleyemiyor...çarşambada olamaz cumada olmaz  bir tek perşembe kalıyor.. geceyi biraz geçmiş bir vakitte olabilir bu konuşmalar.

tek kelimeyle perşembe
valla bana sorsalardı ben o günün bu: hafta derdım kesınlıkle dogru cvp
Sayfa: 1 2
Referans URL