ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Bilene Helal olsun...!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Amazon ormanlarına tatile çıkıyorsunuz. Ormanda gezerken birden kendinizi yamyamların arasında buluyorsunuz. Yamyamlar sizi öldürüp, derinizi yüzüp yiyecekler. Kabile başkanı sizi yanına çağırıyor ve diyorki;
Bana birşey söyle,Eğer söylediğin şey DOĞRU olursa, seni ASARAK öldüreceğim.Eğer söylediğin şey YANLIŞ olursa, seni KESEREK öldüreceğim.
( mesela bugün hava yağmurlu dediniz eğer yağmurluysa yani doğruysa sizi asarak öldürecek eğer yağmurlu değilse yanlışsa sizi keserek öldürecek ) Ama siz öyle bişey söylemelisinizki ölmekten kurtulun. Türkiye'ye geri dönün. hatta kabile başkanı söz vermiş. Sizi kendi özel uçağıyla gönderecekmiş.
NE SÖYLEMELİSİNİZ ???????????
NOT: Bu olaydan sonra kabile başkanını Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanesine kaldırmışlar. Halen Tedavi Görüyormuş

hadi kolay gelsin.
"aranızda en cirkin kimse o beni öldürsün" desem olabilir mi?
olmadı tutturamadın...!
bak şimdi cevabını nasıl merak ettim...!!
DEMEKKI O ADAM DILSIZ KONUSAMIYORR
adam   zaten  ölüme  yakın   gibi  görünüyor  her 2 seçenektede  adam  o  anda  ona derki  gel   türkiyeye   götüreyim seni  der  gibi  bişey   olmadı  sanırım  
olmadı arkadaşim.daha iyi düşün.
sen kabile reisi değilsin sen herkesin reisisin ha bide sen çok akıllı birisin
beni keserek öldüreceksin derim kurtulurum. doğruyssa beni asmak zorunda asarsa yanlış sölemiş olurum yanlış söylediğim için beni kesmek zorunda kalır. beni kesrese doğru sölemiş olurum. bu böyle devam eder.Smile
Cevabı unkown Arkadaşimiz doğru bulmuş...! tebrikler...! hatta helal olsun Bg Grin2

unknown Yazılan:
beni keserek öldüreceksin derim kurtulurum. doğruyssa beni asmak zorunda asarsa yanlış sölemiş olurum yanlış söylediğim için beni kesmek zorunda kalır. beni kesrese doğru sölemiş olurum. bu böyle devam eder.Smile

Arkadaşlar yukarıda yazılan cevap doğrudur!!!

irem_22 Yazılan:
ben burda kalmak isiyom derim dumur olur puhahaha

Bu da ilginç Bg Grin2

Sayfa: 1 2 3
Referans URL