ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Rüştü Yuvada Kaldı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Bu sezon Kasım ayında oynanan İtalya - Türkiye dostluk maçında sakatlanarak sezonu kapatan Rüştü, sarı lacivertli kulüp ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Kulüp yetkilileri ile görüşen tecrübeli kalecinin menajeri Batur Altıparmak'ın Rüştü konusunda Fenerbahçe yönetimi ile anlaştığı, ve Rüştü'nün 2 yıl daha Fenerbahçe forması giyeceği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den yıllık 750 bin Euro alan başarılı file bekçisinin, bu sezon bu rakamın biraz daha üzerinde alacağı öğrenildi. Yıllığı 1 milyon Euro'ya 2 yıllık imza attığı kaydedilen Rüştü'nün bu paranın 750 bin Euro'luk kısmını garanti, geri kalanını da maç başı ücretle alacağı öne sürüldü.

Bu arada resmi imzanın ise iki gün içinde atılacağı ifade edildi.
Hayırlı olsun.Sevindim gerçekten.İyi bir Fenerbahçeli kendisi.
karaktersiz insan fenerbahçeye mal olmuşken kalktı beşiktaşa gitti. konu kilit. artist kardeşim isterse çöpe gönderir...

arTisT Yazılan:
Hayırlı olsun.Sevindim gerçekten.İyi bir Fenerbahçeli kendisi.

İyi bir Fenerbahçeli olduğunu düşünüyordum ama gerçekten çok şaşırttı.Normal şartlarda gitmesinde sorun yok zaten.Kaleye geçme şansı cok düşük gençlerin önünü açsında.Abi olarak kalabilirdi.En zor anında biz yanındaydık.Şimdi gitsinde görsün....

|||Konu Madem Kilit,O zaman geri dönüşüme|||

Referans URL