04-19-2006, 12:17 PM
Arkadaşlar daha önce dinlediğiniz yada okuduğunuz fıkralar olabilir İşallah beyenirsiniz aslında ben hasta bir
1)
Fenerlinin biri berberde sacini kestiriyormus.
Berberin durduk yerde "Ilk gittigin maci animsiyor musun?" diye soracagi tutmus: "Evet, ne olacak?" demis bizimki sinirli sinirli. - Hangi macti?
- Bir GS maciydi.
- Samiyende mi mi?
- Evet, oradaydi."
Aradan bir-iki dakika gecmis. Berber yeniden sormus:
- Hangi macti demistin?
- Galatasaray maci.
- Nerede nerede?
- Samiyende dedik ya!!
Bir-iki dakika sonra yine ayni hikaye:
- Demek hayatta gittigin ilk mac bir Galatasaray - Fenerbahçe maciydi ha?.
Bizimki sinirlenerek :
- Evet be, GS maci dedik ya !...
Berber birkac dakika sonra ayni konuyu bir daha acmaya kalkisinca bizimki isyan etmis:
-Kardesim, ilk gittigim macin GS maci oldugunu
elli kere soyledim. Niye yeniden yeniden soruyorsun?
Berber aciklamis :
- GS deyince saclarin diken diken oluyor da, daha rahat kesiyorum ))
2)
5-1 biten Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra Fenerbahçeli ümit özat tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve :
-Naber Ümit, der.
Bunun üzerine Ümit delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır Ümitin yanına yine
-naber Ümit. Ümit kafayı yecek nerdeyse...!
3. gün Ümit cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine:
- Naber Ümit der.
Ümit dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
Yaşlı teyze :
- Olum ben Rüştü len.
3)
Hasta GS li, gerçekten de hasta olur ve ölüm döşeğine
düşer.
Her zaman maçlara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler son defa görelim diyerek...
- Allah'ın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin varsa bari onu yerine getirelim..
- O zaman beni Fenerbahçeye üye yapın der ...!
Herkes birbirine bakar :
- Yav sen doğuştan GS li değil misin ?.. Ne yapıyorsun sen?!..
Hasta GS linin birden yüzü güler :
- Ülen !.. Bir GS li öleceğine, bir FB li ölsün be !..
4)
Hakim sanığa sormuş:
-Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı?
Sanık boynunu bükmüş ve,
-Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki?
5)
FB başkanlarından biri, bir grup fanatik fenerlinin dertlerini dinliyormuş.Bir taraftar söz almış:
- Sayın başkanım,Galatasaraylılar bizde olmayan adını bile söylemekte güçlük çektiğim iki tane kupadan söz edip övünüyorlar.Bizim boynumuz bükük kalıyor, biz de o kupalardan isteriz.
FB başkanı gülümsemiş.Kolay...çok kolaaaaaay demiş.Dolaptan tomar tomar para çıkarıp adamlarına dönmüş:
- O kupalar ne kupası ise, nerede satılıyorsa, ae az 10 ar tane alın demiş.
Adamlar hertarafa dolaşıp geriye dönmüşler ve toplantıya yetişmişler.İçlerinden biri söz almış:
-Başkanım o kupalar para ile satılmıyormuş.Zaten dünyada o kupalara sahip olan çok az takım varmış.
Başkan düşünmüş,düşünmüş birden buldum demiş!
-Çocuklar hepiniz görmezlikten gelin...
-Ama başkanııııım!
-Duymazlıktan geliiiiiiiiiin!
1)
Fenerlinin biri berberde sacini kestiriyormus.
Berberin durduk yerde "Ilk gittigin maci animsiyor musun?" diye soracagi tutmus: "Evet, ne olacak?" demis bizimki sinirli sinirli. - Hangi macti?
- Bir GS maciydi.
- Samiyende mi mi?
- Evet, oradaydi."
Aradan bir-iki dakika gecmis. Berber yeniden sormus:
- Hangi macti demistin?
- Galatasaray maci.
- Nerede nerede?
- Samiyende dedik ya!!
Bir-iki dakika sonra yine ayni hikaye:
- Demek hayatta gittigin ilk mac bir Galatasaray - Fenerbahçe maciydi ha?.
Bizimki sinirlenerek :
- Evet be, GS maci dedik ya !...
Berber birkac dakika sonra ayni konuyu bir daha acmaya kalkisinca bizimki isyan etmis:
-Kardesim, ilk gittigim macin GS maci oldugunu
elli kere soyledim. Niye yeniden yeniden soruyorsun?
Berber aciklamis :
- GS deyince saclarin diken diken oluyor da, daha rahat kesiyorum ))
2)
5-1 biten Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra Fenerbahçeli ümit özat tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve :
-Naber Ümit, der.
Bunun üzerine Ümit delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır Ümitin yanına yine
-naber Ümit. Ümit kafayı yecek nerdeyse...!
3. gün Ümit cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine:
- Naber Ümit der.
Ümit dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
Yaşlı teyze :
- Olum ben Rüştü len.

3)
Hasta GS li, gerçekten de hasta olur ve ölüm döşeğine
düşer.
Her zaman maçlara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler son defa görelim diyerek...
- Allah'ın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin varsa bari onu yerine getirelim..
- O zaman beni Fenerbahçeye üye yapın der ...!
Herkes birbirine bakar :
- Yav sen doğuştan GS li değil misin ?.. Ne yapıyorsun sen?!..
Hasta GS linin birden yüzü güler :
- Ülen !.. Bir GS li öleceğine, bir FB li ölsün be !..
4)
Hakim sanığa sormuş:
-Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı?
Sanık boynunu bükmüş ve,
-Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki?
5)
FB başkanlarından biri, bir grup fanatik fenerlinin dertlerini dinliyormuş.Bir taraftar söz almış:
- Sayın başkanım,Galatasaraylılar bizde olmayan adını bile söylemekte güçlük çektiğim iki tane kupadan söz edip övünüyorlar.Bizim boynumuz bükük kalıyor, biz de o kupalardan isteriz.
FB başkanı gülümsemiş.Kolay...çok kolaaaaaay demiş.Dolaptan tomar tomar para çıkarıp adamlarına dönmüş:
- O kupalar ne kupası ise, nerede satılıyorsa, ae az 10 ar tane alın demiş.
Adamlar hertarafa dolaşıp geriye dönmüşler ve toplantıya yetişmişler.İçlerinden biri söz almış:
-Başkanım o kupalar para ile satılmıyormuş.Zaten dünyada o kupalara sahip olan çok az takım varmış.
Başkan düşünmüş,düşünmüş birden buldum demiş!
-Çocuklar hepiniz görmezlikten gelin...
-Ama başkanııııım!
-Duymazlıktan geliiiiiiiiiin!
bütün antifener yazılarının hepsine şimdiden katılıyorum..teşekkürler paylaşım için