ExForum | Paylaşımın Merkezi

Full Versiyon: Yardımcı Olabilecek varmı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ARKADAŞLAR ŞU MÜZİĞİ MP3'E NASIL ÇEVİREBİLİRİM?YADA MP3 VARMI ÖZELİME YAZSIN.FORUMDA YAYINLAMAK YASAK BİLİYORSUNUZ.İLGİNİZE TEŞEKKÜR ŞİMDİDEN.
dostum eline sağlık güzel şarkı Smile da
bahsettğin durum için benim pek bilgim yok...
inşaallah yardıcı olacak arkadaşlar görürler konuyu...
vixy.net adresini bir denesene...
dostum ben hallederim senin için. ama ancak yarın sabahtan halledebilirim. çünkü programım işyerinde. Big Grin
Deniyeyim victor..Bu arada General halledersen ii olur.Smile
tamam dostum sen merak etme. hallederim dediysem hallederim inş. yoksa rütbemden utanmam gerekecek WinkWink
iiiiyi bakıyorum maşaallah, arkadaşlar ellerineize bilgileriize ve yardımlarınaz sağlık Wink
yani Allah razı olsun...s7s7s7
Arkadaşlar dün fırsat olmadı söylemeye.Ama victor'un verdiği site gerçekten işe yaradı.Mp3'e çevirdim.İlginize tşk ediyorum...

arTisT Yazılan:
Arkadaşlar dün fırsat olmadı söylemeye.Ama victor'un verdiği site gerçekten işe yaradı.Mp3'e çevirdim.İlginize tşk ediyorum...

dostum sanırım ben uploada başlarken bu mesaj yoktu. Big Grin ama olsun pm ne gönderdim sen bakarsın artık. 6gif6gif

GENERAL Yazılan:
dostum sanırım ben uploada başlarken bu mesaj yoktu. Big Grin ama olsun pm ne gönderdim sen bakarsın artık. 6gif6gif

Çok teşekkür ediyorum sanada GENERAL...Bu kadar kısa sürede yardım gelmesi beni gerçekten çok sevindirdi.Sağol.

Sayfa: 1 2
Referans URL